2777
2789

بچها ما روانشناسی میخونیم همکلاسیم

بعد رابطمون رسمیه اما علاقه پنهانی هست که دوتامون ازش باخبریم ولی فعلا کاملا رسمی هستیم درحد سلام و علیک یه گاهی خیلی کم صحبت درسی

شاید بشه درانتهای شایدم نه نمیدونم

اون استوری تولد منو ریپلای زد و خیلی محترمانه تبریک گقت، ولی من برای اینکه رسمیت از بین نره استوری تولدش رو کلا سین نزدم که نخواد تبریک بگم و نگفتم😬

بعد قبلا یه استوری آگهی ترحیم دوستش رو گذاشته بود من باز سین نزدم که چیزی نگم برای چهلم سین زدم و باز چیزی نگفتم

حالا یک ماه قبل اون استوری فوت دایی من رو ریپلای زد و باز خیلی محترمانه تسلیت گفت 

الان یه دوستش فوت کرده(سنشون بالا بوده) و دو سه تا استوری گذاشته که دوست عزیزم روحت شاد و قرین رحمت و ... عکسشو فلانو اینا

الان بی ادبیه اگه باز سین نزنم و چیزی نگم؟ 🥲😂

اصلا نگم بهتره یا اگه رسمی بگم؟

برام مهمه شخصیت خودم حفظ بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیگه به این نمیگن غرور هرچی گذاشت نه نیاز نیست ریپلای کنی ولی تسلیتو دیگه بگو دیگه

آخه می‌دونی میگم دوست نسبت زیاد نزدیکی نیست که مثلا ضرورت داشته باشه 

با این استدلال میگم شاید نیاز نباشه

وگرنه نزدیک تر قطعا میگم

اما الان چون اون برای دایی من گفته

میگم شاید کم لطفیه برای همون دوستشم نگم