2777
2789

من درس تجدیدی دارم 

27 مرداد هم شروع میشه امتحانام 

یعنی حدود 10 روز دیگه ....

نهاییه 

چجوری بخونم این 10 روز رو که واسشون بشم ؟؟

نمرات کتبی نهاییم پاس شدم ولی چون نمره سالیانه کم بود تجدید شدم 

رشته انسانی ها راهنماییم کنید لطفا 

فلسفه رو که صفر صفرم چیکار کنم در حد پاس 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

من خودم تجربی نمیدونم کانالی که بهت میدم انسانی داشته باشه ولی حتما داره بزار برات آیدی کانال کلاسینو تگ میکنم فیلمای نهایی هر درسی بخوای داره 

فیلمای نهایی دو ساینس تو ۴ فوقش ۵ جلسه‌ جمع میکنن هر جلسه دو فیلمه اگه بکوب بخونی سوالم پشتش حل کنی انشاالله میشه 

درخواست دادم قبول کن بفرستم برات

من خودم تجربی نمیدونم کانالی که بهت میدم انسانی داشته باشه ولی حتما داره بزار برات آیدی کانال کلاسین ...

مرسی عزیزدلم ممنونم ازت❤️

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.