2777
2789

فوت نشدناا .

بعد جالب اینه خودمون جونیم یه دونه عکس عروسیمون  از تو البوم یا .. نه رو پاتختی تچنه دیوار هیچ عکس نداریم فکرش میکنم مغزم سوت میکشه بخوام هی قیافه اونا رو رو در دیوارم ببینم حالم بد میشه خیلی بهم بدی کردن اینا شوهرم گفتی زدم به خنده مسخرش کردم یکم فکر کنه که چیز چرتی گفته 

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااع😂

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍

از شوهرم بعید نیس قاب کنم وقتی میگفت اشاره میکرد به پذیراییمون دیگه صحبتش نکردم اصلا چن تو اتاق خوابم تخملش ندارم حنچتی فرقی ندارن هر دو یکی بد بودنش والا ده ساله نذاشته لچمون بشه بجا اینکه عکس بچه مون بذاریم 

از شوهرم بعید نیس قاب کنم وقتی میگفت اشاره میکرد به پذیراییمون دیگه صحبتش نکردم اصلا چن تو اتاق خواب ...

بگو ایشالا عکس بچمونو میزاریم ننه بابای تورو چرا بایدبزاریم

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍
وا اگه فوت نشده چرا مگه تابلوعه مونالیزاست

دقیقاااا طرف فوت بشه بازززز یک درصد قابل تامل حرفش اونموقع هم حتی نهههه اما الان واقعااا تعجب کردم و  شاخ در اوردم 

بگو جمع کن خودتو مرد گنده

ببخشید منو ،خندم گرفت

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

یا علی

از خدا پنهان نیست از شما چه پنهان ، من یک فمینیست هستم !                                             خسته ام از اینکه از زبان مردهای بی خاصیت و احمقی که نصف ضریب هوشی یک زن را ندارند شنیده ام که زن ها منطق ندارند،خسته ام از جامعه‌ای که اگر زنی مورد تجاوز قرار بگیرد زن را مورد خطاب قرار میدهد که چرا حجابت کامل نبود و مقصر می شمارند که مرد را گناه انداخته و از مرد نمی پرسد که چرا مثل یک حیوان رفتار کرده است.خسته ام از جامعه‌ای که اگر زنی مورد خیانت قرار گرفت به او توصیه می کند که صبوری کند و بیشتر به مردش توجه کند.خسته ام از جامعه‌ای که سزای خیانت در آن برای مرد توجه بیشتر و برای زن سنگسار است....                                                                بر من ببخشایید من خسته ام از جامعه ای که حتی معنی فمنیست را نمیداند.                                         به دنبال حقیقت و برابری ، هر چند تلخ باشد...

واقعا هم حرف خنده داری زدهاز نظر عقلی سالمه شوهرت؟

نه پالا تاپیکا قبلم ببین خود شیفتس احتمالا جدا شیم از هم اما اگه تو خونش میشدم اینکار میکرد منم عکس بابا مامانم تو اینیکس اتاق قاب میکردم 😅