2777
2789
عنوان

چرا خانواده های ایرانی عتیقه تشریف دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 22 پست
ای بابا دیگه خیلی گیرن که با نامزد هم نمیدارن:|

من یه سفر با خون دل رفتم با دوستم

آخرش زدم به سیم آخر گفتم یعنی من حسرت سفر مجردی تا عمر بخورم؟

گفتم به جهنم من میرم نمی تونی که بزنیم آخرش راضی شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من یه پسر ۱۱ ساله دارم دوس دارم برم مشهد شوهرم میگه خودتون برین خودم میترسم که بخوایم تنها بریم ...

بیخیال تورو خدا

چه فکری

خب ممکنه من تا سرکوچه هم بخوام برم یکی دست درازی کنه

من یه سفر با خون دل رفتم با دوستمآخرش زدم به سیم آخر گفتم یعنی من حسرت سفر مجردی تا عمر بخورم؟گفتم ب ...

ما هم همینیم منو خواهرمو دخترش با هم میریم سفر اصلا به مامانم نمیگیم فقط بابام خبر داره، وقتی برسیم به مقصد مامانم خبردار میشه فقط حرص میخوره😂😂

ما هم همینیم منو خواهرمو دخترش با هم میریم سفر اصلا به مامانم نمیگیم فقط بابام خبر داره، وقتی برسیم ...

😂😂😂😂بابام که باید سخت گیر تر باشه اوکیه...ولی میگه مامانت هم باید راضی باشه تلاش می کنه راضیش کنه ولی نمیشه

سفر با نامزدم آخر کاری کرد دو خانواده اومدن همراهمون توو گوشش گفتم حالا خیالت راحت شد حامله نمیشم دوتایی هم می رفتیم نمی شدم اون خودش بیشتر از من حواسش جمع بود یکم اعتماد کن به دخترت حداقل

من یه سفر با خون دل رفتم با دوستمآخرش زدم به سیم آخر گفتم یعنی من حسرت سفر مجردی تا عمر بخورم؟گفتم ب ...

حالا ما اکثرا بابام خیلی بهتره به اینجور چیزا

بعد باهاش حرف میزنیم قبول میکنه و مامانمو متقاعد میکنه🫠

ولی بعدش مامانم دیوونه مون میکنه دقیقه به دقیقه زنگ میزنه

حالت و میپرسه

پروفایل ایتز می😽 ته تغاری ام👸🏻خدای رقص و هنر💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💅🏻 درخواست نده🔪🩸