2777
2789
عنوان

مامانا لطفا نوزاد شش ماهم

95 بازدید | 18 پست

سلام عزیزان دخترم شش ماهه هست دو سه روزه قطره آهن و مولتی ویتامین رو شروع کردم بهش میدم از دیشب بی قرار بود پی پی هم نکرده صبح به مقدار سرش تب داره ولی بدنش خنکه امکان داره از قطرها باشه یعنی حساسیت ایجاد کرده ؟ صورتش برافروختس یکم بی حاله فردا حتما میبرم دکتر امروز دکترش نبود می‌خوام پیش دکتر خودش ببرم فقط سوالم اینه تا حالا کسی نوزادش به مولتی و قطره آهن حساسیت نشون داده؟

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   

حساسیت نشنیدم ولی قطره آهن یبوست میاره 

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره عزیزم حتما حساسیته قطره ها رو قطع کن و قطره بهداشت احتمالا بهش نمیسازه 

قطره آهن لیپوزفر و آیرون فیکس معمولا سازگاری مولتی ویتامین هم کامیون بهش بده 

هر کدوم رو هم با چند قطره شروع کن براش 

آره عزیزم حتما حساسیته قطره ها رو قطع کن و قطره بهداشت احتمالا بهش نمیسازه قطره آهن لیپوزفر و آیرون ...

امروز ندادم خودم حس میکنم از قطره باشه باباش میگه برای دندونشم میشه

فک نکنمببرش دکترمن تا 9 ماهگی دخترم اصلا نتونستم بهش هیچ قطره ای بدم کلا استفراغ میکرد دکتر هم گفت ن ...

میبرم امروز جمعه دکترش نبود دخترم استفراغ نکرده ولی حس میکنم یکم معدش سنگینه

اخه ببین دکتر به من‌گفت وقتی بچه مریضه و تب اینا داره کلا نباید مولتی ویتامین‌ بدی به خصوص اهن‌چون ت ...

امروز ندادم فقط دور روز بهش دادم شش ماه و نیمه هم هست یعنی کوچیکم نیست بگم زود بهش دادم

شربت مولتی ویتامین برای زیر یه سال سنگینه باید قطره بدی

قطره های که بهداشت داد رو دادم