2777
2789
عنوان

دوست ندارم قیافمو کسی ببینه

179 بازدید | 12 پست

واسه همین دو ماه یه بار بیرون میرم اونم وقتی بیرون میرم مثل امروز اصلا دوست ندارم کسی قیافه زشتمو ببینه 

وقتی بیرون میرم عذاب میکشم

فقط دوست دارم تو اتاقم باشم و کتابامو بخونم و بنویسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از چیز خاصی میاد این حست؟ البته اقتضای نوجوونی هم هست ک باید ببینی بعد ۱۹ سالگی همینجوری میمونه یا نه

منم اینجوری بودم چندین سال فقط ماسک زدم و خودمو قایم کردم از همه

ولی وقتی بینیمو عمل کردم از این رو به اون رو شد اعتماد بنفسم

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

میتو

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

چرا خب بقیه قیافه زشت مارو می بینن اعتماد به نفس می گیرن خیلی هم خوبه 😅شوخی کردم .بابا بی خیال همون قیافه که میگی زشته شاید آرزو خیلی ها باشن .من خودم  یه مدت حس می کردم خیلی زشتم تا آبله مرغون زدم بعدش فهمیدم چه قدر ناز بودم😅

اولا که من مطمئنم از نظر خیلیا خوشگلی میدونی چرا؟چون خوشگلی از نظر هر کسی متفاوته جدی میگم

دوما که اصن واقعا این موضوعی نیست که اهمیت داشته باشه من خودمم قیافم متوسط رو به پایینه ولی اصن مهم نیست برام جدی

«اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»

من هم اینطوریم. بیا چیزایی که می تونیم رو کنترل کنیم مثل لباسمون یا روابط اجتماعی.

تمرین کن و همش برو بیرون. من یه ساعت وقت می ذارم حاضر میشم و قبلش حموم میرم و چی... اصلاً برام راحت نیست ولی اگه این کارا رو نکنیم، بیرون رفتن خیلی سخت‌تر میشه. 

کاربری دست ۷ نفره. ❕

زیبایی واقعی از دل مهربون و روح آرام تو میاد، نه ظاهر!

تو خیلی ارزشمندی، نه به خاطر ظاهر یا حرف دیگران، بلکه به خاطر وجودت.

همین که اینجا هستی و احساساتت رو بیان میکنی، یعنی خیلی باارزشی.

دلت رو قوی کن ، کتاب‌خوندن و نوشتن آفرین خیلی خوب.

هر وقت دنیا سنگین شد، با خدا حرف بزن؛ اون همیشه هست و گوش میده..

خدا پشت و پناهت باش اینطور اصلا فکر نکن 

💚یا الله💚

عزیزم خودت رو بپذیر , آفریده ی خدایی ، نمیدونم چه نقصی داری ک راجب خودت اینجوری فکر میکنی ولی بدون خیلی از مردم هستن که با وجود نقص ها دارن حتی از بقیه هم بهتر زندگی می کنن

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️