2777
2789
عنوان

چجوری میشه ک ی زن

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 33 پست
درنتیجه بهترین چیز اینه دستت تو جیب خودت باشهچون تو گزینه‌ی اول نه حس ضعیف بودن یا بچه بودن میکنیتو ...

نه داداچ کاملا موافقم آدم کلا باید دستش تو جیب خودش باشه 

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هم اخلاق هم درآمد هم اینکه دورو بریای آدم چطور باشن اینا تاثیر داره از طرفی بعضی آدما تفاوت دیدگاه دارن یعنی یکی دوست داره همش پس انداز کنه یکی دوست داره خرج کنه البته بعضیا هم هستن که ظاهرسازی می‌کنن مثلا هی بدروغ میگن شوهرم گفته چقدر کم خرجیو فلان یا شوهره برای اینکه بگه من خیلی آدم خوبی هستم هی جلو دیگرون قربون صدقه ی زنش می‌ره 

۴ تومن برای اینکارا پولی نیست حقیقتا ، واقعا با اینکه من ادم پولداریم نیستم این حرفو میزنم .هزینه ها بسیار سنگینه الان یه باشگاه معمولی پایین شهر هر روز بری با برنامه از  مربی  بگیری یک میلیون تا یک و نیم میلیونه که ارزونم حساب میشه،یا یه کوتاهی از ۵۰۰ تومن تا بالای میلیون پولشه،یا تو سطوح پولداری نگاه کنیم طرف چهار میلیون فقط پول یه کرم ابرسانش هست.  ،اون مردی که داره و یه تومن به زنش نمیده گدا هست، به جای مقایسه ادما با هم باید یه فکری به حال شوهرش بکنه

مرد اول احتمالا درامد بهتر داره و تو خانوادش زنها خسیس نیستن دومی نه

I live among you ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................Well-disguised

عزیزم ی چیز بگم 

شما وقتی ی مانتو رو بخری ۱۰ میلیون مثلا 

یکیشو بخری ۱۰۰ هزار از حراجی

بیشتر از کدوم مراقبت میکنی؟

بیشتر به کدومش مینازی؟

با کدوم ک میری بیرون حتی اعتماد ب نفست بیشتره 

مردم موقعیکه زنش اینطور بیاد خودشو خاک بر سر کنه و بگه هیچیییی نمیخااام 

خب طبیعیه بیاد ایطور بشه

و من چیزی ز دل کندن نمیدانم..

۴ تومن برای اینکارا پولی نیست حقیقتا ، واقعا با اینکه من ادم پولداریم نیستم این حرفو میزنم .هزینه ها ...

اره واقعا 

اخه ۴ تومنم چیه توروخدا الان 

و من چیزی ز دل کندن نمیدانم..

قشنگ بود 👌

فدات شم خودت قشنگی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

زن باید برای خودش دارمد داشته باشه درضمن چهارتومن برای خرج زیبای پول یه کرم پودر خوب هم نیست اگه مردی هم به زنش پول مید از لطفشه اون گدا هم که به شریک زندگیش یک تومن پول کراتین نمید بنظرم همسرش دار عمرشو با این مرد تلف می‌کنه بجای اینکه خودش کار پیشرفت بکنه برای این مرد میشور و میسابه که سر یه تومن سرش منت بزار