2777
2789
عنوان

تولد بلاگر الهام حسینی

564 بازدید | 10 پست

پسره دیدین بهش بی ام و کادو داد انگار عروسی گرفتن تا تولد

من اصلا ازش وایب خوبی نمیگیرم خیلی مغرور از خود راضیه دلم برای دخترش میسوزه با اینکارهاش هردقیقه تو بغل پسرست ماچ و بوسه میدونی چقدر به بچش آسیب میزنه با اینکاراش 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

جدی؟؟ 

مگه تازه بهش سرویس طلا کادو نداده بود؟؟؟ 

اون پسره که بهش میخورد خیلی خسیس باشهر،،، چطور داده؟؟ 

دقبقا خجالت نمیکشه بی حیا 

نه میگه نامزدیم،، نه عقدی نه چیزی،،، 

همینجور لخت داعم پسره خونشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگ نمیگی بی ام و خریده براش چرا میگی دلت میسوزه برای دخهرش؟؟! منی ک بابام از اول با مامانم بوده و bm ...

بخاطر اینکه دوست پسرشه دخترش بچست بخاطر این کارهای مادرش یه مدت رفت پیش پدرش همیشه همه چی پول نمیشه که مهم اون ارامش و اون محبتست میدونی چقدر تاثیر داره تو روحیه ادم که دوستات بهت بکن مادرت دوست پسر داره و هزار حرف دیگه

مگ نمیگی بی ام و خریده براش چرا میگی دلت میسوزه برای دخهرش؟؟! منی ک بابام از اول با مامانم بوده و bm ...

یعنی دوست داشتی مامانت طلاق بگیره بره پیش یه مرده دیگه همینجور بدون عقدی یا نامزدی بهش سرویس بده؟؟؟ که مرده بهش پول بده؟؟؟ 

گاهی اوقات حیا و عزت و با آبرو زندگی کردن می ارزه به تخت پادشاهی 

جدی؟؟ مگه تازه بهش سرویس طلا کادو نداده بود؟؟؟ اون پسره که بهش میخورد خیلی خسیس باشهر،،، چطور داده؟؟ ...

برو ببین مثلا تولد گرفتن والله من مخالف بلاگری نیستم ولی از راه درستش این دیگه شورشو در اورده با این کارهاش اخرم پسره ولش میکنه همون جور که دوست دختر قبلیشو بخاطر این ول کرد

برو ببین مثلا تولد گرفتن والله من مخالف بلاگری نیستم ولی از راه درستش این دیگه شورشو در اورده با این ...

اره بابا اگه میخواستش خو میومد میگرفتش دیگه 

عقدش میکرد!! 

دقبقا دوست دختر قبلیش رو بعد ده سال ول کرد،،،، 

اره بابا اگه میخواستش خو میومد میگرفتش دیگه عقدش میکرد!! دقبقا دوست دختر قبلیش رو بعد ده سال ول کرد، ...

چقدر چندشن اینا اون روزی استوری گذاشته بود پسره لخت رو مبل لش کرده بود خونش خودشم لخت بیچاره دخترش فقط بی بندوباری تا کجا یا ازدواجتو علنی کن یا این کارهای چندش چیه همش بغل و بوس پیجشم که بی محتوا فقط میذاره تبلیغ

چقدر چندشن اینا اون روزی استوری گذاشته بود پسره لخت رو مبل لش کرده بود خونش خودشم لخت بیچاره دخترش ف ...

دقیقا داعم تو خونه اش پسره پلاسه 

اینا نمیدونم خانواده ندارن،،، 

دخترش رو که فرستاده خونه مادرش،،، 

یه مدت دخترش خونه خودش بود قهر کرد رفت پیش پدرش،،، گفته بود جلو دختره هرکاری میکردن اینم ناراحت شده بدش اومده 

پیرزن پرحاشیه 

با بچه دوازده ساله خجالت نمیکشه 

یاد هجده سالگیش افتاده 

انگار عقده ای شده

دقیقا داعم تو خونه اش پسره پلاسه اینا نمیدونم خانواده ندارن،،، دخترش رو که فرستاده خونه مادرش،،، یه ...

دقیقا همینه چون هیچی به جز خودش براش مهم نیست یه ادم مودی از خود راضیه یادش رفته چی بوده از کجا به کجا رسیده تازه به دوران رسیدست دیگه