2777
2789
عنوان

قطع ارتباط با مادرشوهر وابسته 😡

110 بازدید | 7 پست

کیا رابطه خودشون رو با خانواده همسر محدود کردن؟

میرن و میان اما خیلی کم 

میشه بگید روابط شما و همسرتون بهتر شد یا نه ؟ 

چون ما مدام دعوا داریم فقط فقط سر اونا نه سر خودمون ! 

خلاصه دلم رابطه ای میخواد که آرامش داشته باشم 

می‌خوام رابطمو محدود کنم مادرشوهر فکر می‌کنه دزد پسرشم

و گدایی محبت می‌کنه و میخواد شوهر من یکسره پیشش باشه 

زندگیم داره از هم میپاچه 

دلم  قطع رابطه نمی‌خواد ولی دیگه هر وقت میبینمش قلبم درد می‌کنه 

عذر میخوام شوهر شما راضی به قطع یا کم کردن رابطه شد ؟ 

اگه آره چجوری مدیریت کردید 

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

دقیق متوجه نشدم مادرشوهرتون چجوری مشکل ایجاد کرده؟ و اینکه چه مدته عروسی کردید

عزیزم دخالت ! 

باید ساعت به ساعت از موقعیت مکانی پسرش و اینکه چی دادم بهش خورده با خبر بشه ! 

از چیدمان خونم بگیر  تاااااا از سمت خودش خانواده خودش ( خواهراش و برادر هاش) یعنی خاله همسرم رو دعوت می‌کنه خود سر برای شام خونه من !!! 

و اینکه وابستگیش اذیت می‌کنه منو می‌فرسته پی کار میره میشینه بغل شوهرم 😕💔 جلوی شوهررررر خودش هااااا 

چی بگم خواهر 

من یکسال عروسی کردم 

دو سالم بود نامزد بودم 

با این حال هر روز که از عروسی ما میگذره توتعه های جدید میچینه که پسرش برگردونه سمت خودش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دخالت ! باید ساعت به ساعت از موقعیت مکانی پسرش و اینکه چی دادم بهش خورده با خبر بشه ! از چیدما ...

نمیدونم والا چی بگم

این وابستگیها خیلی ازار دهنده س. من خودم یه شوهر مطیع خواهر دارم. چقدر هم این خواهرش عفریته س.

ولی این وابستگیها باید دید دلیلش چیه؟ اینکه واقعا دوستش داره و نمیتونه ازش دور باشه یا ازار دیگران

نمیدونم والا چی بگماین وابستگیها خیلی ازار دهنده س. من خودم یه شوهر مطیع خواهر دارم. چقدر هم این خوا ...

عزیزم منم مادرم دوست دارم !! 

اما نه مادرم باعث سردی میشه نه روابط من با مادرم 

اما اون فقط میگه پسرم !!

عزیزم منم مادرم دوست دارم !! اما نه مادرم باعث سردی میشه نه روابط من با مادرم اما اون فقط میگه پسرم ...

به حس درونیشون برمیگرده چون خودشون اینجورن فکر میکنن بقیه م هستن! حسود بخیل و خود برتر بین

من مشکل شمارو داشتم مادرشوهرم میومد رو مبل خونم دراز میکشید پاشو میزاشت رو پای همسرم براش غذا میاورد ،برای خود تنهاشا ینی فقط برای پسرش .

همش خونمون بود همش دور پسرشو میگرفت ،اگه پسرش ازش ناراحت میشد میرفت خا.یع مالی میکرد همش یه کاری میکرد من کارام به چشم شوهرم نیاد،یه بار اومد خونمون شوهرم داشت ماهیتابه مو میسابید من جون نداشتم ،من رفتم دستشویی اومدم دیدم نیس گفتم فلانی پس کو مامان گفت والا منم نمیدونم رفته شاید ،انقد  حرص خورده بود که شوهرم ماهیتابمو میشست که یواشکی و بدون خداحافظی رفت .

بعدم که بچه دار شدم همش بچم خونش بود همش به بچم میگفت مامان و بهش یاد داده بود منو به اسم صدا بزنه .

و هوووو کلی اذیتای دیگه من همش گریه میکردم 

دیگه خیلی بهم فشار اومد سر بچه باهاش دعوا کردم و قطع ارتباط .حتی شوهرمم قبل از من باهاش قهر بود