2777
2789

سلام بچه ها سنگ دان و تمیز شستم با دل مرغ و پاک کردم چرخ کردم با هم. پیاز رنده شده سیر فلفل دلمه پاپریکا ادویه ماکارانی به ذره زدم،تو روغن حسابی سرخس کردم مرسی بی نظیر شد اصلا با همبرگرای که نود درصد هستن مو نمی‌زد حتما شما هم امتحان کنید 

این چیزی که میگین مادر خدا بیامرزم چندین سال پیش برامون همبرگر درست میکرد یادش بخیر خوش مزه بود

به منم یاد داد

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوش جان.من سنگدان مرغ دوس دارم.😁

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

این چیزی که میگین مادر خدا بیامرزم چندین سال پیش برامون همبرگر درست میکرد یادش بخیر خوش مزه بودبه من ...

عالی شد منبع آهن هم هست برای بچه های در حال رشد عالیه

خدا رحمتش کنه

ممنون خانم

خدا به خانوادتون سلامتی بده

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم