2777
2789
عنوان

درباره ماه بارداری سوال دارم 🤔

209 بازدید | 16 پست

این عکس درسته دیگه؟ پس چرا یه سریا میگن من با بیست هفته و چند روز، ماه چهارمم یه سری ها میگن ماه پنجم؟ 😐مگه وقتی میگه فلان تاریخ چهارماه تمومه؛ به این معنی نیست ک شما از فرداش وارد پنج میشین؟

کسی مطمعنه کمک کنه لطفا وسط این اعمال و کارای بارداری موندم🙁

ببین مثلا امروز چهارماهت تموم شده

فردا میشی 4ماه و یک روز

یعنی چهار ماهت تموم شده و یک روز از ماه پنجمت رفته

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین مثلا امروز چهارماهت تموم شده فردا میشی 4ماه و یک روز یعنی چهار ماهت تموم شده و یک روز از ماه ...

پس ینی مثلا الان با توجه به هفته ای که توشم پنج نیستم؟ خیلی نمیفهمم اینو😑

ببخشید اشتباه شد حسابم الان شما ۲۰ هفته و ۴روزته

آخرای ماه پنجمی

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
وااای مرسی واقعاا .. 😍😍💐💐

خخخ 

من یه اشتباه کوچولو کردم الان آخرای ماه پنجمی

۲۰ هفته و چهار روزته

هفته ی آینده انشالله همین موقع پنج ماهت تموم میشه

من۹هفته ودوروزمه ینی هفته۱۰

خدایاهزاران هزارمرتبه شکربابت فرشته کوچولوی زندگیمون هدیه خدابعدازچندسال انتظارباIVF😍😘انشالله دامن تمام منتظراسبزبشه بزودی🌹دخترقشنگم زندگی منوبابایی انشالله همیشه سلامت باشی ولبت خندون باشه😍🐣