2777
2789
عنوان

خانما ي لحظه بياين خواهشا

110 بازدید | 17 پست

من هفته ٣٥و٤روزم احساس ميكنم سر جنين وارد لگن شده أيا زود نيس؟؟؟؟اخر هفته وقت دكترمه ميشه كسي تجربه داره بگه هفته چند زايمان كرده????

خدايا شكرت ،!!!خانمي كه بهش قول دادم سر زايمان براش دعاكنم دعا كردم گفتم بدونه به يادش بودم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته احساس ميكنم اخه نفس تنگيم كم شده و احساس ميكنم اومده پايين!!!!تورو خدا كسي ميدونه بياد نگرانم

خدايا شكرت ،!!!خانمي كه بهش قول دادم سر زايمان براش دعاكنم دعا كردم گفتم بدونه به يادش بودم 

اگه ميتونين زودتر برين دكتر من سر بچه ام اومده بود داخل لگن و وقت زايمانم بود البته من احتمال  زايمان  زود رس داشتم ولي براي اكثر خانما طبيعيه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
طبیعیه یه ککککککمی درد داره حس میکنی همش دسشویی کوچیک داری  من هفته سی و نه طبیعی

يعني زود نيس؟؟؟؟اره همش دستشوييم شماهم سرش تو همين هفته ها وارد لگن شد و هفته ٣٩زايمان كرديد؟؟؟؟

اگه ميتونين زودتر برين دكتر من سر بچه ام اومده بود داخل لگن و وقت زايمانم بود البته من احتمال   ...

ميگم ٤شنبه سوري بگذره خطرناك بيرون رفتن الان 

البته احساس ميكنم اخه نفس تنگيم كم شده و احساس ميكنم اومده پايين!!!!تورو خدا كسي ميدونه بياد نگرانم

الهی بمیرم نترس طبیعیه چون سرو ته شده امده پایین دیگه به قفسه سینت فشار نمیاره در نتیجه تنگیه نفستم برطرف شده

الهی بمیرم نترس طبیعیه چون سرو ته شده امده پایین دیگه به قفسه سینت فشار نمیاره در نتیجه تنگیه نفستم ...

خدانكنه عزيزم ممنون كه جواب دادين😍😍😍😘😘

ترشحات داری 

اره ولي اوندفعه دكترم گفت طبيعي من 22فروردين گفتن تاريخ زايمانو

تاریخ دقیق زایمان طبیعی معلوم نیست دکترم وسونو گرافی گفتن احتمالا هشت دی زایمان داری من بیستو ششم آذ ...

يعني اونموقع كامل ديگه؟؟؟؟تو دستگاه نميره اخه بچم پسر