2777
2789
عنوان

با چنین شوهری ادامه بدم یا جدا بشم

431 بازدید | 20 پست

همدیگه رو دوست داریم ولی شخصیت ها بهم نمیخوره اون رفیق بازه هرشب میره پاسور بازی می کنه و وقتی میگم هرشب نرو شاکی میشه میگه یه ساعت برای خودم تنهام نمیذاری! الان سه ساله عقدیم چون خونه جور نشده عروسی نگرفتیم اهل مسافرت های جمعی هست هرچی با بقیه برنامه سفر جور بشه میریم اما موقع سفر های دوتایی فقط میگه پول ندارم و یعنی سفر دوتایی کنسل، از اون طرف خسیس نیست مهربونه گل و کادو میخره برام ولی اخلاق من جوریه فضای دونفره دوست دارم اون خیلی برونگراست و رفیق بازه حالا به نظرتون چیکار کنم ؟ 

جدایی هم اخه خیلی سخته چون دوستش دارم ولی رفتاراش اذیتم میکنه جدیدا موقع بحث ها هم اصلا جواب نمیده فقط میره بیرون میچرخه با دوستاش و اصلا پیامم رو جواب نمیده بهانش هم اینه میگه تو ادب نداری

جداشو.سه سال فرصت داشته ولی جای گرفتن خونه و مراسم میره دنبال رفیق بازی.این وسط جوونی تو داره حروم میشه.ادم رفیق باز هم درست نمیشه ما تو اشناها داشتیم سر رفیق بازی مواد و مشروبم شروع کرد زنشم دیگه با یه بچه جداشد.باز زن گرفت و بچه دارشد ولی هنوزم همونه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جداشو.سه سال فرصت داشته ولی جای گرفتن خونه و مراسم میره دنبال رفیق بازی.این وسط جوونی تو داره حروم م ...

همزمان با رفیق بازیش کار هم میره و تلاشگره و پول درمیاره یعنی رفیق بازیش مانع پیشرفتش نشده اما من عصبی میشم اخه صبحا میره با رفیقاش قهوه میخوره شبا میره پاسور بازی میکنه منو اگه یک هفته کامل نبینه براش مهم نیست

خب پس پولاشو چیکار میکنه؟

خونه گرونه اخه سه چهارسال زمان میبره پس انداز کنی سنش هم کم بود موقع عقد ۲۱ سال داشت اصلا احساس میکنم یه گره تو زندگیم افتاده چون هرکسی دیگه بود میرفت اجاره و عروسی میگرفت

خونه گرونه اخه سه چهارسال زمان میبره پس انداز کنی سنش هم کم بود موقع عقد ۲۱ سال داشت اصلا احساس میکن ...

سه سال پیش که تورم کمتر بود راحت تر میتونست بگیره.درامدش کمه؟تو درجریانی هرماه چقدر پول کنار میذاره؟

همزمان با رفیق بازیش کار هم میره و تلاشگره و پول درمیاره یعنی رفیق بازیش مانع پیشرفتش نشده اما من عص ...

رفيق بازيش حالا به كنار اينكه ميگی شما رو یه هفته نبینه واسش مهم نیست واقعا زنگ‌خطره بشین جدی فکر کن واقعا میتونی اینجور تحمل کنی؟

عزیزم شوهر شما به شدت عاشق رفیقه و خوش گذرونی حتی اگه با رفیق برع بیرونم پول نداشته باشه قرض میکنه ، خیلی حال میکنه با این کارا و دلش نمیخواد به زودی متاهل بشه ،ببخشید ولی رفیقاشو بهت ترجیح میده ،زنگ که میزنی باهاش حرف بزنی زود میخواد قطع کنه که فقط تو جمع رفیق باشه،از اون طرف پول دراره ولی پولاشو سر رفیق میده ، خوش اخلاقه ولی بازی روانی راه میندازه باهات ،مثلا اگه از یه کاریش ناراحت باشی به روی خودش نمیاره حتی ازت نمیپرسه چته ، اگه باهاش دعوا کنی براش مهم نیس و از اون ور میره دور رفیقاش .

به نظر من یه دعا بگیر از رفیق سرد بشه یا یه دعوای حسابی راه بنداز خانواده هارو بکشون یه حا باهاشون خرف بزن ،یا به پدرت بگو باهاش خرف بزنه زودتر بری سر زندگیت سه سال کم نیسااا .

خدایی نکرده تهش دیدی گفت نمیخوام 

رفيق بازيش حالا به كنار اينكه ميگی شما رو یه هفته نبینه واسش مهم نیست واقعا زنگ‌خطره بشین جدی فکر کن ...

چیکار کنم😭😭احساس میکنم با دوستاش بهش خوش میگذره اما با من بهش خوش نمیگذره

توی عقد چندبار در هفته باید همو ببینیم؟ 

عزیزم شوهر شما به شدت عاشق رفیقه و خوش گذرونی حتی اگه با رفیق برع بیرونم پول نداشته باشه قرض میکنه ، ...

به دعا که اعتقاد ندارم ولی خانواده خودشم موافق منن میگن نباید رفیق بازی کنه واقعا عصبی ام کاش حداقل برام مهم نبود و راحت جدا میشدم😭اوایل اون عاشق تر بود الان انگار من وابسته شدم

چیکار کنم😭😭احساس میکنم با دوستاش بهش خوش میگذره اما با من بهش خوش نمیگذرهتوی عقد چندبار در هفته با ...

با خانوادت صحبت کردی؟ با اونها مشورت کن بهترین خیرخواهت خانوادتن شاید نیاز باشه اونها با نامزدت صحبت کنن

چیکار کنم😭😭احساس میکنم با دوستاش بهش خوش میگذره اما با من بهش خوش نمیگذرهتوی عقد چندبار در هفته با ...

قانون خاصی که نیست تو عقد چند بار همو ببینید ولی دیگه هفته ای سه بار حداقلشه به نظرم

با خانوادت صحبت کردی؟ با اونها مشورت کن بهترین خیرخواهت خانوادتن شاید نیاز باشه اونها با نامزدت صحبت ...

اره صحبت کردم مامانم میگه جدا شو 

مشاور قبل ازدواج هم گفت به هم نمیخورید مخالف ازدواج ما بود