2777
2789

بجها من خیلی با خودم حال نمیکنم  از قدم دستام صورتم دماغم ینی جایی نیست تو بدنم ک بگم اوکیم باهاش 

واقعا زندگیم تباه کردم با ناشکریام تو بقیه مسائل م اورتینک و منفی گرا هستم ب هیچ چیز اعتماد ندارم خسته شدم 

کسی هست مثل من باشه 🥲  بعدن خودشون تغیر داده بلشه بهتر شده 

ینی تو آینه ک نگاه مبکنم یا تو عکسی از خودم متنفر میشم قوم ۱.۶۷ ایناس بدم میاد حس میکنم درازم زیادی بلندم واقعا خستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این فقط فکراته ک هنوز خود اصلش و ارزش وجودیش رو ندیده و نادیده گرفته ..تو بدون هیچ کاری و هیچی اصن هیچی ارزشمندی ..اینایی ک گفتی نشونه اینه ک از خودت دور شدی و با بدنت رفیق نیستی ی جورایی عشق ب خودت اصلا نداری ..اره قطعا درست میشه و میتونی با خود شناسی ..بهت پیشنهاد میکنم پادکست های حسین عرب زاده رو گوش بدی ..سرچ کن گوگل باهاش اشنا شو ..ببشتر با خودت دوست شو تو بی نقصی 

این یوتیوب حسین عرب زاده هست ..اگ میخوای بدون فی لتر باشه میتونی از پادکست گوش بدی سرچ کنی (این نقطه)