2777
2789

لطفا اگه تجربه ای دارین واسه رشد مو بدین موهام با دکلره سوخت پسرونه کوتاه کردم دارم دق میکنم اگه چیزی میدونین کمک کنین😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدا سرت اتفاقیه که پیش اومده 

هد بخر از این مدل پاپیون و طرح دارا باهاش کنار بیا بلند میشه 

زندگی سخت از ایناس که برا مدل مو بخای غم داشته باشی دخترم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
طبیعی میخوام باشه

روغن تراپی اینا 

حداکثر شش هفت ماه دیگه کمی موهات بلند میشه 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

ارایشگر مگه نزده ؟ مگه تست نمیکرد موهات زمان دکلره؟

تست میکرد معلوم نشد دوبار شستم موهام مث ادامس چسبید بهم و کشش میومد هرکاری کردم از روغن بگیر تا هرچیزی زدم ولی فایده نداشت ریزش شدددید داشتم ادامسی ی وضعی کوتاه کردم

اکستنشن

وای اکستیشن خیلی بد ،حالا واسه مراسم اونم یکشب خوبه ..من دوستم انجام داده بودموهاش مردونه زده بود خوشش نیومد  ،میگفت از حموم میای گره میخوره بهم از حموم میای ،بعد فک کن کلی مو روسرش ،چقد به ریشه ی موهاش فشار میومد ،سر دردم گرفته بود .یکهفته فقط تونست .رفت جداشون کرد

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

روغن خریدم رشدموهام کلا کمه ماهی سانتم رشد نداره

خب اجی یا بافت بزن(مدل های آفرو اینا)

یا اکستنشن 

یا باید بزاری خودش بلند شه و ازش مراقبت کنی

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲