2777
2789
عنوان

شوهرم بهم تهمت میزنه دنبال دعواست

428 بازدید | 24 پست

امروز دوساعت برای دل خودم رفتم بیرون 

حالا میگه دنبال فرصت بودی خدا بهت داد هر غلطی بخوای میکنی فقط اونم چونکه دوساعت که بیرون بودم گوشیمو جواب ندادم 

انقدر این روزها رعایت حالشو کردم چونکه حالش خوب نیست هرچی گفته گفتم چشم بعد اینجوری بهم تهمت میزنه و بی راهه میگه یکبارم باهاش بحث نکردم چون تنها نباشه اکثرا خونه بودم بچمو دادم مامانم نگه داره تا خودم به آقا برسم غذامو دوست نداشته دوباره درست کردم 

واقعا این حرفه به من میزنه؟ من توی اون دوساعت مگه میتونستم چه غلطی کنم 

خیر سرم رفتم پیش تراپیست تا اروم بشم بخاطر همین گوشیم و جواب ندادم بهشم میگم میگه تو تو این هفته دوبار رفتی داری دروغ نیگب

واقعا دست من نمک نداره

واقعا باهاش دیگه حرف نمی‌زنم اصلا تو اتاق تو تنهایی بمونه من خرم واقعا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول اینجوری بوده؟ پس زمینه ای چیزی باعث نشده؟

از اول بود ولی خب بهش میگم کجام قبول میکرد 

ولی الان قبول نمیکنه 

اخه این هفته حال خوبی نداشتم بیشتر رفتم پیش تراپیستم تا اروم بشم

همه همینن مختص شوهر شما نیست رن ومرد گوشی رو گذاشتند برا جواب دادن

اخه یک شرایطی پیش میاد 

من زیاد بهم زنگ میزنن بخوام تو اتاق تراپیست صدای گوشیمو باز بزارم که دیگه باید از اون جلسه نصفشو تماسامو جواب بدم 

عزیزم تعادل و حفظ کن نه خدمات بیش از حد بده نه وقتی اخلاقشو میدونی اینجوری بی خبر و بدون جواب دادن گ ...

خواب بود که رفتم دیگه کلا یک ساعت و نیم گوشیمو جواب ندادم

یکبارم یک اشتباهی کردم حالا زمین به آسمون که نیومده

از اول بود ولی خب بهش میگم کجام قبول میکرد ولی الان قبول نمیکنه اخه این هفته حال خوبی نداشتم بیشتر ر ...

کاش قبلش میگفتی بهش، بازم نمیدونم رابطه تون چجوریه ولی در کل جوری باهاش رفتار کن که اگه جاش بودی دوست داشتی باهات رفتار کنه، اگرم شکاکه باید درمان شه

از اول بود ولی خب بهش میگم کجام قبول میکرد ولی الان قبول نمیکنه اخه این هفته حال خوبی نداشتم بیشتر ر ...

میدونم عزیزم ولی الان بهانه گیر شده ،شما هم حق داری ناراحت بشی خسته ای حامله ای