2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳ ماه قبل بارداری فولیک‌اسید ۱ شروع میشه مگر اینکه واقعا کم‌خونی داشته باشی یا مینور شدید باشی ۵ مید ...

رفتم داروخانه گفتم برای قبل بارداری میخوام 5 بهم داد

ممنونم 🙏 🌹 

عزیزم فولیک اسید 5 مال مادرایی هست که کم خونی مینور دارن یا شوهرشون کم خونی مینور دارن برای همین دکتر تجویز میکنه 

ولی اگه عادی هستی و کمخونی نداری 1 بوخور 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

عزیزم فولیک اسید 5 مال مادرایی هست که کم خونی مینور دارن یا شوهرشون کم خونی مینور دارن برای همین دکت ...

ممنون عزیزم 🌹 🙏 

نه خدا رو شکر کم خونی نداریم رفتم داروخانه گفتم برای قبل از بارداری میخوام 5 بهم داد

باید برم 1 بگیرم

ممنون عزیزم 🌹 🙏 نه خدا رو شکر کم خونی نداریم رفتم داروخانه گفتم برای قبل از بارداری میخوام 5 بهم د ...

نه عزیزم اگه داروخانه داده مشکلی نداره 

اضافش دفع میشه 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

من از دکتر پرسیدم گفت فولیک اسید ۱. روزی یه دونه

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️