2777
2789
عنوان

تف تو این زندگی

109 بازدید | 4 پست

کلی نشستم تو تابستون درس خوندم نتیجش چیشد؟ هیچی

هر دو هفته چرخه مزخرف امتحان قلمچی بعد امتحان خانواده یه دفعه مهربون میشن تا ترازا بیاد دوباره همون داستان همیشگی

فلانی فلان شد چرا درصدات فلان شد چرا دو دقیقه استراحت میکنی 

منم که گیرم بین دوتا پایه جمع کردن مدرسه دارم کلاس دارم میام اینور فکرم سر قلمچیه که همش میرینه بهم 

چه کنیم حتما سرنوشت مام این بود... بگو یه خاطره خوب که من از کل عمرم داشته باشم

الان یه سری عزیزانم هستن میان مسخره میکنن مثل همیشه

گناه من چی بود که تو این ایران کوفتی باشم؟

وضعیت اغلب بچه ها همینه

جو کنکور واقعا غیر استاندارد هست

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیام از پسش بر میانخوشبحالشون

تلاش زیادی میکنن

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن