2777
2789

بچه ها من عقدم شوهرم تا میخواستم دهنمو واکنم که از فلان رفتارش ناراحتم تهدیدم میکرد به جدایی تهدید میکرد که منو نمیخواد و رابطمونو میگفت تموم میکنم 

منم دهنمو میبستم همیشه ی خدا قهر بود انتظار داشت من برم منت کشی 

هیچ وقت مشکلمون حل نمیشد چون تهدید سکوت و قهر میکرد 

منم دیگه خسته شدم  رفتم مهریه و نفقه گذاشتم اجرا 

فردا اولین جلسه دادگاهِ وکیل خودش میره 

ولی بچه ها من شوهرمو خیلی دوست داشتم  دلم نمیاد تو دادگاه ببینمش حالم خیلی بده خیلی 

وا خب میرفتین مشاوره وقتی دوسش داری

سر هیچی نمیرن دادگاه

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزار بار گفته بودم از چی ناراحت میشم انقدر مطمئن بود که نمیرم باز تکرار میکرد

شاید توام اونو ناراحتش میکردی یطرفه نرو 

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
وا خب میرفتین مشاوره وقتی دوسش داریسر هیچی نمیرن دادگاه

رفتیم چشمت روز بد نبینه دوباره تا چند روز قهر کرد 

و وسایلامو پس اورد 

یبارگفت این همه پول دادیم بهش یبار گفت از من بد گفتی 

شاید توام اونو ناراحتش میکردی یطرفه نرو

بیشتر با من لج میکرد مثلا میگفتم دلم میخواد بریم فلان جای تفریحی میگفت اونجا هیچی نداره اما فردا زنگ زد گفت من با دوستم داریم میریم اونجا 

یا وقتی قهر بودیم از همه جا بلاک میکرد و میرفت از لج من دختر فالو میکرد بعد که اشتی میکردیم میگفت از لج تو اینکارارو کردم 

بیشتر با من لج میکرد مثلا میگفتم دلم میخواد بریم فلان جای تفریحی میگفت اونجا هیچی نداره اما فردا زنگ ...

پس خیلی سم بوده دلت نسوزه