2777
2789
عنوان

اینستا دیگه رسما داره آبرو ریزی می کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 58 پست
به ادمایی میگن ک مخفیانه هی میخان سر از کارت در بیارنبزا با مثال بگم براتمثلا دختره میخاددببینه دوس ...

آره من الان در مورد بعضی فامیلا و دوستام یه چیزای عجیب و غریبی فهمیدم....

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

به راحتی اصلا نیازی به این برنامه که کلی خراب (بلاگرا رو میگم ) ریختن توش ندارم

ولی من عاشق اینستام ، کلی ایده و ترفند و روانشناسی ، تربیت فرزند..مدل لباس آرایش ..‌ کلیپ های طنز که واقعا حالمو خوب میکنه

همیچکدوم بلاگر هارو هم نمیبینم

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

راه زیاد هستمن خودم از تو پیج فامیلاشون پیدا میکردم

وقتی هیچکس پیج فیکمو نداره با ایمیل ساختم پس نمیشه پیداش شه درسته؟

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
اکسپلورمون رو کاش نشون بده بجای اینا اکسپلور من خیلی خفن شده😭😂

یه جوری شده که اکسپلور اونا تو اکسپلور منه!

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

نه در حالت عادی نمیشه نگران نباش

خب پس ترسیدم😂

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
نظر شمارو نپرسیدم عزیزم نظر خودمو گفتم

اینجا تبادل نظره بهتره بری مطالعه کنی و معنی شو یاد بگیری

درضمن با اخلاق گندت همون بهتر که اینستا نداشته باشی اونجا رو هم مسموم میکنی.

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

والا بلاگرا بیشتر از یوتیوب تو اینستان

من پیجم کاریه با ۱۰ کا فالور و فالویینگ

اما حتی یه دونه بلاگر یا آدم خراب یا پیج به درد نخور هم فالو ندارم ، بستگی داره خودت دنبال چی باشی

خدایا شکرت🙏

باسلام

اپلیکیشن اسنپ رو نصب کنید سپس در قسمت سرمایه گذاری ثبت نام و حساب کاری رو تکمیل و حتما این کد دعوت رو وارد کنید ( VvkVRPFsb ).

پس از تکمیل ثبت نامتان ۳ سوت طلا به ارزش ۲۳ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید .