2777
2789

ماشین داداشم خراب شده بود یه شهر دیه 14 خرجش شد داداشم ومن رفتیم ماشینش رو بیاریم من چونه زدم یه تومن تخفیف داد شد 13 تومن . بعد تو رو راه برگشت ماشین من خراب شد زنگ زدم این اقا اومد برد پیش همکارش کولر رو گاز داد هر چی اصرار کردم پول نگرفت بعد هم رسیدم خونه پیام داد ازتون خوشم اومده منم برگشتم گفتم نه متاهلم بعد کلی اصرار کردم شماره کارت بفرستین اگه سر دوستی پول نخواستی که قبول کنم گف نه فاتحه برا پدرم بفرس .حالا بعد سه ماه پیام داده سلام خوبی 

همون روز بلاکش میکردی

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم پیام نده. نوشته کولر خوب بود ؟ پول کولر رو برام بزن .منم در جواب گفنم اون موقع کلی اصرار کردم قبول نکردی گف دستت خالی بود گفتم ۱۳ از داداشم پول گرفتی حالا هی پیام مبده پول بفرس

گفتم پیام نده. نوشته کولر خوب بود ؟ پول کولر رو برام بزن .منم در جواب گفنم اون موقع کلی اصرار کردم ق ...

خوب بفرست و اینکه حتما پیام بده بگو واریزی بابت شارژ کولر و شات بگیر بعدشم بلاکش کن نکبت رو