2777
2789
عنوان

من موهای صورتمو

113 بازدید | 12 پست

چند سال پیش که شیو نکرده بودم اصلا ،ضخیم بود تقریبا حالا که شیو میکنم هر جوری با بند تیغ اصلاح و... همون طوره ضخیمه حتی شاید زیاد تر هم شده باشه نسبت به قبل هیچ راهی نداره یعنی ؟ علتش چی میتونه باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نبایدبا تیغ شیو کنی مخصوصا صورتو 

بعضی ها تار موهاشون  ضخیم و تیره میشه اینطوری  ربطی هم به پلی کیستیک و این داستانا نداره 

چند بار وکس رو امتحان کن ببین چجوری میشه

راه حل نهایی لیزر  نمیدونم صورتم بزنه برات

نبایدبا تیغ شیو کنی مخصوصا صورتو بعضی ها تار موهاشون ضخیم و تیره میشه اینطوری ربطی هم به پلی کیستی ...

لیزر میگن صورتو خراب میکنه 

خب چیکار کنم با بندهم همینه ضخیم و تیره میشه موها

پلی کیستیک که نه سونو دادم مشکلی نبود آزمایش هورمونی هم دادم هنوز به دکتر نشون ندادم نمی‌دونم

یکی از دلایل ضخیم بودن مو میتونه باشه 

ان شااالله ک مشکلی نیس

دیدی زیاد ضخیمه و اذیتی لیزر هم جوابه خواهرم یه قسمت موهای صورتش ضخیم بود میرفت لیزر خیلی راضی بود

لیزر میگن صورتو خراب میکنه خب چیکار کنم با بندهم همینه ضخیم و تیره میشه موها

وکس بزن

ولی من شنیدم آقایون  لیزر میکنن صورتشون  رو  حالا نمیدونم 

پودر مو بر هم خوبه  این دارو خانه ای ها  نه اون واجبی های قدیم مثل نوره  و این مدلیا