2777
2789
عنوان

این موضوع رو چطور به عروسمون بگم 😭 بیشعوریه اگه بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 24 پست
بگو من یه روز پشمای زیر بغلمو نزنم خارش میگیرم نمیدونم چیکار کنم اونم بهت میگه نزن :)

🤣🤣🤣🤣🤣

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا فکر میکنی این موضوع بهت مربوطه😂...کور که نیست...شوهر هم داره...وقتی وقت برای باشگاه داره...حتما برای شیو هم داره....خودت کوچیک نکن.با این دخالت های خاله زنکی

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

اگه زیربغلش بو نمیده کاری بهش نداشته باش. نگاه بقیه هم اشتباهه اگه واقعا بو نمیده. داشتن یا نداشتن موی زائد! دلیل بر تمیزی یا کثیفی کسی نیست.‌درسته از جنبه زیبایی بهتره نباشه اون مو ولی واقعا دلیل تمیز و‌کثیف بودن نیست.

اگرم حتما میخوای بهش بگی غیرمستقیم بگو توی باشگاه داشتن پشت سر فلانی ک زیربغلش فلان بود حرف میزدن و بگو اتفاقا خیلی تمیزه بنظرم و بوی خوب هم میده نمیدونم چرا انقد درمورد زیربغلش حرف زدن.

شاید متوجه بشه اینجور!

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
شوهرش باید بهش بگه

یکسالی میشه ازدواج کردن فعلا سر خونه و زندگی شون نرفتن ولی کلا عروسمون  به ظاهر و... اهمیت نمیده و کلا مدلش ازاینایی که ارایش نمیکنه 

خیلی سعی کردیم حالا با کادو شده یا ... بهش بگیم تازه عروسی و باید یه کم به خودت برسی ولی مستقیم زشته بگیم👩‍🦯 

مامانم یبار به داداشم گفت که وقتی مهمون میاد بهش بگو شومیز و... خوب بپوشه این همه وسیله داره و... داداشم دماغش رو سوزوند که بنظرم تا حدی حق داشت

خودش که کور نیست داره میبینه شاید وقت نکرده خیلی هم چیز زننده ای نیست موی بدنه

مشکلی نیست خب منم درک میکنم ولی خب وقتی نمیرسه میتونه لگ و آستین کوتاه بپوشه نه اینکه ... 

چرا فکر میکنی این موضوع بهت مربوطه😂...کور که نیست...شوهر هم داره...وقتی وقت برای باشگاه داره...حتما ...

نداره اینم من انقدر اصرار کردم قبول کرد کلا چون شهر کوچیک هم هستیم تایم شب کلا ۱ جا بیشتر فیتنس نداره حتی بعضی اوقات تو ماشین لقمه میگیرم میبرم براش 

یکسالی میشه ازدواج کردن فعلا سر خونه و زندگی شون نرفتن ولی کلا عروسمون به ظاهر و... اهمیت نمیده و ک ...

خب بنظر منم حق داشته.چون همونطوری انتخاب کرده زنشو

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه