2777
2789
عنوان

دوستان نظرتون راجب این دختر چیه

329 بازدید | 20 پست

ایشون چندین تا مشکل زنونه دارن(بچه سقط کرده هم زمان به صورت عجیبی کیست تخم دان داره) 

بماند داره از درد میمیره و رنگ گچ دیواره و اندازه چندین مرد بالغ خون داده و باید عمل بشه

چند روزه خونه مادرشه مادرش وضع خوبی نداره ولی صدشو واسه دخترش گذاشته 

بعد شوهرش یه روز که خونه مادر زنش بوده مادر زنش میاد میگه بدبخت دختر من که همیشه حانلس و در حال سقط کردنه

بد به دوماده برمیخوره و دختره میفهمه و به مادرش میتوپه 

واقعا من دارم آتیش میگیرم از عصبانیت 

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

مادرش دوسش داشته که گفته ولی لحنش و طرز بیانش بد بوده

اصن لحنش بد نبود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم مادره حق نداشته همچین حرفی بزنه یعنی چی که همش در حال سقطه این خصوصی ترین مسئله بین زن و شوهره وقتی تا سقط پیش میره یعنی دختره خودش راضی بوده دیگه به دیگران چه

مادره نهایتا میتونه به دخترش بگه پای عواقب کارت وایسا نیا خونه ی من

بنظرم مادره حق نداشته همچین حرفی بزنه یعنی چی که همش در حال سقطه این خصوصی ترین مسئله بین زن و شوهره ...

حالا کار به این حرفا ندارماا

ولی زنه پنجمب رو سقط کرده😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنظرم مادره حق نداشته همچین حرفی بزنه یعنی چی که همش در حال سقطه این خصوصی ترین مسئله بین زن و شوهره ...

دیگه وقتی مسائل خصوصی رو عمومی میکنن این عواقب رو هم داره

بعضی ها می آیند که‌نور✨ شوند

پس اگه لحن بیان مادرتون بد نبوده شما الکی بهش توپیدی؟

نه من که اون کسط کاره ای نبودم

من خودم همین حالا حانلم مادرمم باهام قهره

بحث یه نفر دیگس

زنه بخاطر اینکه شوهرش بهش برخورد اون حرکت رو زد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چطوری حاملگی رو عمومی نکنن؟مادر بالاخره متوجه بارداری و سقط دخترش میشه ولی خیلی زشته برگردی جلو شوهرش بگی دختر من همش حاملست😐

چه عمومی کردنی اومده به مادرش گفته چون کمک نیاز داشته. مخصه از دلسوزی گفته حاملگی و سقط دوتاش یه عالمه وارض داره چه جسمی چه روانی. مرده باید مراقبت کنه از همسرش 

چه بهشم برمیخوره. 

بابا مادرشهههه

1
5
10
15
20
25
30
35
40