2777
2789

دوباره درگیر یه دور باطل شدم

۶روزه منتظرم زنگ بزنند و نزدند

دلم میخواد باور کنم تموم شده ولی دل بی صاحابم نمیزاره

از طرفی مدل دیگه ای نمیتونم ازدواج کنم فقط سنتی میتونم

از طرفی دیگه اعصاب و کشش خاستگاری های سنتی و این بلاتکلیفی هاشو ندارم

خستم

لطفا نیاین نصیحت کنید شوهر بده و فلان.باشه بده حق باشماست ولی منم میخوام مثل شما تجربش کنم و خودم به این نتیجع برسم بده یا خوبه.به همون دلیلی که شما ازدواج کردید منم نیاز دارم ازدواج کنم

ازدواج و شوهر بد نیست اگه آدمشو درست بشناسی و انتخابت درست باشه

اول طرفتو بشناس بعد اقدام کن

اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سنتی همین حوریه و واقعا غیر قابل پیش بینی 

من یه خواستگاری داشتم اونم سنتی بود 

پسره یکساعت باهام حرف زد و خیلی هم مشتاق بود 

حتی میوه پوست کند داد بهم 😑

مامانشم گفت پسرم اولین باره یکساعت حرف میزنه تو اتاق با دختر خانم 

هیچی دیگه ۴ روز بعد مادرش پیام داد پسرم گفته تفاهم نداشتیم و یه ماه بعدش عقد کرد 

خدایا مرسی ♥️
ازدواج با ادم درست اصلا بد نیست خیلیم قشنگ و شیرینه...از خدا بخوا که مرد خوب و سالم و صالح سر راهت ب ...

خب ازش میخوام ولی سر راهم هیچی نیست

تازه هرچی پیش میره حالم بد و بدتر میشه

دیگه آبرو ندارم جلو خانوادم

کشش و اعصابم ندارم

دلم نمیخواد خاستگار راه بدم

ولی چاره ندارم

اخه چرا زنگ نمیزنن بگن نمیخوایمت تا ما از بلاتکلیفی دربیایم

اتفاقا همسر خوب تمام ماجراست

ولی قبول کن الان سنتی خیلی مناسب نیست، همین خاستگارهای سنتی که برای شماها میاد امثرشون دوست دختراشونو ول کردن اومدن خاستگاری شما و میخوان خط کش بذارن برای ازدواجشون چون خیچ علاقه ای در کار نیست

ازدواج سنتی یعنی شما یک گزینه برای ازدواجی، من به شخصه دوست نداشتم گزینه هیچ کسی باشم هر کسی هم خاستگاریم اومد انتخابش بودم 

چند سالته؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
سنتی همین حوریه و واقعا غیر قابل پیش بینی من یه خواستگاری داشتم اونم سنتی بود پسره یکساعت باهام حرف ...

حس میکنم اینا خوب رفتار میکنن که از طرف ما رد نشن

و چندتا خونه میرن و اونی که بهتر از همشونه رو انتخاب میکنن

متاسفانه هیچوقتم من اون دختر بهتره نیستم

کسایی رو راه بدین واسه خواستگاری ک شرایط و‌ملاک های همدیگه رو داشته باشین توی خواستگاری هم خودتون رو نشون بدین ک گذینه اول باشید نکه دور بزنن اگه کسی نبود برگردن. بهشون بگید زودتر جواب بدن چون ممکنه نباشید و مسافرت برید مثلا همچین چیزی.

بعد از ۶ روز فکر نکنم دیگه خبری بشه ! با واسطه هم صحبت کنید ببینید بهش چی گفتن شاید منتظر خبر شما هستن!!!  چون معمولا دختر جواب میده بعدش.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
حس میکنم اینا خوب رفتار میکنن که از طرف ما رد نشنو چندتا خونه میرن و اونی که بهتر از همشونه رو انتخا ...

دقیقا منم اون دختر بهتره نبودم 

نمی‌دونم باید چکار کنم خیلی هم راز و نیایش میکنم فایده نداره

خدایا مرسی ♥️
من تجربه زیادی ندارم ولی موارد زبادی از سنتی رو دیدم که زمین تا اسمون با ظاهرشون متفاوت بودنبه قصد ا ...

به خدا به قصد اشنایی رفتم جلو ولی همشون بلااستثنا ازم س ک س خواستن و وقتی گفتم نه یا سرد شدن یا کات کردن

نمیدونم شانس منه 

منم نمیتونم س ک س داشته باشم اگه مریض یا حامله شدم یا فیلمم اومد بیرون چیکار کنم اخه

بخدا ادم شاخش درمیاد ....ببین من کاری ندارم که دلت میخواد ازدواج کنیا،ولی اینجوری هول و شتاب زده قطط ...

چه هولی کردم اخه🤦‍♀️

اگه هول بودم ۶سال پیش با اولین خاستگارم ازدواج میکردم

شاخاتم بزار تو

به خدا به قصد اشنایی رفتم جلو ولی همشون بلااستثنا ازم س ک س خواستن و وقتی گفتم نه یا سرد شدن یا کات ...

عزیزم خیلی کار خوبی کردی که قبول نکردی

اونا هدفشون ازدواج نبوده

سرکار میری؟چند سالته؟

به خودت و جذابیت های ظاهریت برس

بنظرم اینکه شرایطو فراهم کنی یکی ازت خوشش بیاد و برلت تلاش کنه بهترین گزینه‌ست

چون همونطور که بقیه گفتن خواستگاری سنتی اینجوریه که دقیقا طبق معیارهای خط کشی شده میخوان انتخاب کنن و از کجا معلوم کیس بعدی بیشتر طبق معیارشون نبود