2777
2789

بچه ها من با یه پسری تو ارتباطم هیچی ندارهههه هیچی فقط یه پراید داره ،شغلشم یه مغازه اجاره کرده ماهی ۲۰/ ۲۵ اینا درامد داره تنها حسنش اینه من با این ادم خیلی صمیمی و راحتم انگار بهترین رفیقمه، همش میگه بمون پولامو جمع کنم ازدواج کنیم که نهایت بتونه یه خونه ۶۰متری رهن کنه، چهار سال ازم بزرگتره

از اونور یه شخصی که ۲۰سال ازم بزرگتره ازم خاستگاری کرده (پارسالم اومد قبول نکردم الان دوباره اومده) که رسما تیلیاردره ، کارخونه داره و میگه زنمم بشی هرچیزی بخوای میگیرم برات منظور ماشین و خونه ایناست، جهزیه اینا هم نمیخواد حتی کت شلوار و حلقه دامادی هم میگه خودم میزنم به حسابت برام بخری 

ما خودمون در حد متوسط ایم .خانواده خودم (بجز بابام)  بهم میگن شانس در خونتو زده زنش شو البته اجبار نمیکنن میگن میل خودته

موندم چیکار کنم😐 میگم تو این فشار اقتصادی زنش شم ولی میدونم پشیمون میشم اصلا دوسش ندارم

لطفا افراد مذهبی نیان تو تاپیک من نظر بدن، حتی تو تاپیکای دیگه هم برای من رپلای نزنن😊مچکرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم زنش نشو شماره شم بده من👺😂

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

هیچکدوم!نه به اون شوری شوری نه به این بی نمکی

راست میگی بخدا

لطفا افراد مذهبی نیان تو تاپیک من نظر بدن، حتی تو تاپیکای دیگه هم برای من رپلای نزنن😊مچکرم

انتخاب بین ی پسر اول راه با ی شخص هم سن پدر!

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

یه بلاگر تو اینستا هست با شوهرش ۳۰سال اختلاف سنی داره 

خودش ده ۸۰شوهرش ده ۵۰😐😐😐

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

والا بیست سال کم نیست زن داره خودش؟

نه بابا زن داشت خاستگاری میومد؟

میگم با دسته گل اومده خونمون خاستگاری

عزیزم بستگی به دل خودت و طرز فکرت داره الان ایم جا هر کی از جانب خودش نظر میده ۲۰ سال تفاوت کمی نیست یه چیزایی برای تو جذابه که برای اون آقا مسخره است درسته پول لازمه زندگیه ولی خب همه چیز نیست 

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه