2777
2789
عنوان

تولدم بود و هیچی نگرفتم

68 بازدید | 9 پست

دلم گرفته ، کلا ادم تنهایی ام ینی همش سرکارم و خونه رفیق بازی خیلی ساله نمیکنم و دارم سعی میکنم مالی رسد کنم، هرکاری هم میکنم از خرید و دکتر گرفته تنهاییه، ولی امسال واقعا دلم گرفت، ۱۲ ام تولدم بود یه روز مثل روزای دیگه رفتم سرکار همکارا هم که نمیدونستن تولدمه چیزی نگفتن رفتم خونه مامان بابام تبریک گفتن و رفتم خوابیدم شبم رفتم کلاس زبان اونجاهم کسی نمیدونست بعدم رفته تنهایی کافه یه قهوه خوردم و رفتم خونه، مطلقا نه کادویی و نه کیکی، فک میکنم آخر هفته ینی دیشب شاید همکارای قبلی برام تول بگیرن اونم هیچی به هیچی، من تولد اونا سکه پارسیان داده بودم ، یخورده دلم گرفته چرا یه دختر ۲۵ ساله انقد تنها چرا نباید یدونه هدیه بگیرم، واقعا دلم میخواست یه هدیه کوچیک داشته باشم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم🥺

اشکال نداره خودت رو ناراحت نکن 

از توضیحاتی که دادی واقعا خوشم ازت اومد

معلومه یه آدمی هستی که سرپای خودشه

به خودت افتخار کن💚💚💚

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

عزیزم🥺اشکال نداره خودت رو ناراحت نکن از توضیحاتی که دادی واقعا خوشم ازت اومدمعلومه یه آدمی هستی که ...

اره ادم مستقلی ام خیلی دارم سعی میکنم رشد کنم ولی بعضی وقتا واقعا دلم میگیره از دیشب شدیدا حس تنهایی دارم، دلم واقعا یه هدیه میخواست، هرچیزی هرچیزی  

اره ادم مستقلی ام خیلی دارم سعی میکنم رشد کنم ولی بعضی وقتا واقعا دلم میگیره از دیشب شدیدا حس تنهایی ...

عزیزدلم

تولدت مبارک انشاالله۱۲۰۰۰۰۰ ساله بشی

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است