2777
2789

همش تو خواب یا داره گریه میکنه و بهش گفتن به نیلوفر حق نداری پیام بدی یا داره پیام میده و همه چیز مثل قبل ازدواجشه و ما خیلی خوب کنار همیم یا هی داره از اول تا آخر نگام میکنه و هیچی نمیگه . قبلا ارتباطمون عالی بود اما همه چیز نابود شد و واقعا هم یه زوزایی اصلا بهش فکر نمیکردم اما خوابشو میدیدم دیگه دارم دیوونه میشم 

معنی خواب شما رو نمیدونم ولی زنداییم یک هفته خواب مامان بزرگمو میدید که فوت شده مامان بزرگم تو خواب فقط نگاش میکرده میرفته دقیقا یک هفته تموم شد برادرش فوت کرد بعد اونم دیگه نیومد به خواب زنداییم

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با دختر داییم مثل خاهر بودیم ولی اون همه‌چیزو خراب کرد الان یه سالی میشه ک قط ارتباط کردیم

دلم برای اون عوضی تنگ شده 😭😭😭 بخدا حقم این نبود وقتی حتی مامانش ولش کرده بود پشتش بودم حتی داشتم فکر میکردم اگه برای طلاقش کسی حمایتش نمیکنه من برم سرکار خرجشو بدم ولی زیر دست اون عوضی و مادر عجوزه اش نمونه اونوقت اونا چیکار کردن 😭😭😭

وای دخترداییم زنده اس خل و چل سابقه خودکشی داره نکنه میخواد خودشو بکشه

جدی؟؟کاش پیگیر احوالش بشی این همه خواب الکی و بی معنی نیست

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

دلم برای اون عوضی تنگ شده 😭😭😭 بخدا حقم این نبود وقتی حتی مامانش ولش کرده بود پشتش بودم حتی داشتم ...

وای عزیزم چقدر شبیه همیمم من دختر داییم طلاق گرفته وقتی ‌ک میخاست طلاق بگیره یه ماه کامل پیشش بودم برا اینکه افسردگی نگیره روحیشو از دست نده مادرشم ک نگم برات یه زن بد ذاته با اینکه باهاشون قط رابطه کردیم ولی هرجا میرن پشتمون حرف درمیارن

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

وای عزیزم چقدر شبیه همیمم من دختر داییم طلاق گرفته وقتی ‌ک میخاست طلاق بگیره یه ماه کامل پیشش بودم ب ...

وای میفهممت حس خیلی بدیه به جون مامانم از مادرشوهر و شوهرش متنفر بودم اما اگر دخترداییم کار اشتباهی میکرد تو زندگیش میگفتم تقصیر توئه باید عذرخواهی کنی یا میگفت طلاق میگیرم البته اون زمان دلیل نمیگفت اوایل میگفتم بیخود کردی مگه مردم مسخره تو هستن بی دلیل حق نداری طلاق بگیری دلیل منطقی داری بگو طلاق بگیر . یا میگفتم حرف غیرمنطقی مادرشوهرتو قبول نکن اما نباید بی احترامی هم بکنی بعد مادرشوهر عوضیش نشسته بهش گفته نیلوفر باعث طلاق شما میشه