2777
2789
عنوان

هفته ای چند گیگ نت مصرف میکنید

96 بازدید | 22 پست

من حس میکنم خیلی پر مصرفم 😭

یه دونه نامحدود دارم تا ۱۱ صبح که با اون فیلمای درسی دانلود میکنم روزانه ۳ تا ۴ گیگ فیلم دانلود میکنم با اون 

بعد که اون تموم میشه یه ۶ گیگ هفته ای دارم برای ۱۱ صبح به بعد که خیلی از هفته ها اگه یوتیوب ببینم ۱۲ گیگ بیشتر میبره چیزی بالای ۲ تا بسته 

یعنی بخوام حساب کنم با اون صبح نامحدود ماهانه چیزی حدود ۱۴۰ گیگ مصرف نت دارم ، خوش به حال همراه اول 😂

دو قطبی نیستم ، کاربری دست دو نفر .بعد ۲ سال دوری از درس تصمیم گرفتم برای کنکور بخونم ، سخته ولی شدنیه ، برای قبولیم یه صلوات بفرست :)🤍 ایشالله سال بعد تو قسمت تحصیلات سایت مینویسم دانشجوی چس ترمه اتاق عمل 

30 گیگ شبانه 

۱۰ گیگ روزانه

هر هفته 40 گیگ

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماهی ۳۰۰ تومن

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

14۰؟من ماهی 7 تا ۱۰

من کلی یوتیوب میبینم و فیلم درسی دانلود میکنم ، روزانه فقط ۳ ساعت فیلم باید دانلود کنم

دو قطبی نیستم ، کاربری دست دو نفر .بعد ۲ سال دوری از درس تصمیم گرفتم برای کنکور بخونم ، سخته ولی شدنیه ، برای قبولیم یه صلوات بفرست :)🤍 ایشالله سال بعد تو قسمت تحصیلات سایت مینویسم دانشجوی چس ترمه اتاق عمل 

میدونستی نامحدود همراه اول بعد از صد گیگ تموم میشه؟

با چ کدی میشه نامحدود گرفت 

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
من ایرانسل دارم خیلی مسخره شده نتاش خیلی زود تموم میشه روزی پنج گیگ تموم میکنم میشه هفته ای تقریبا ۳ ...

همراه اول هم همینه متاسفانه من اصلا نمیفهمم کی این همه نت رفت 

میدونستی نامحدود همراه اول بعد از صد گیگ تموم میشه؟

اره ولی به صرفه است