2777
2789

من از محل کارم میتونم یه هفته مرخصی بگیرم

میخام با دوستام دخترونه برم مسافرت

اول با نامزدم قرار شد بریم یهو دخترونه جور شد

به نامزدم گفتم یه هفته خیلیه من میتونم ۳ روز اونور باشم بعد بیام باهم بریم میگه نه اونطوری خسته کننده س برات همش تو راهی و چمدونم این تایم کمه

منم گفتم باشه پس ولش کن

شما بودین با کی میرفتین؟

من هنو نامزدم تا فرصت هست باید برم

پسفردا عقد کردم با شوهرم همش مسافرتم موافقین؟

در کل با دوستا رفتن و هماهنگ کردن فرصتش سخت تر گیر مباد

با دوستام میرفتم ولی به قول خودت از این یه هفته چند روزشمبرگرد با نامزدت

دو قطبی نیستم ، کاربری دست دو نفر .بعد ۲ سال دوری از درس تصمیم گرفتم برای کنکور بخونم ، سخته ولی شدنیه ، برای قبولیم یه صلوات بفرست :)🤍 ایشالله سال بعد تو قسمت تحصیلات سایت مینویسم دانشجوی چس ترمه اتاق عمل 

ممکنه تا اخر تو ذهنش بمونه تو بین دوستات و اون دوستات انتخاب کردی و پایه کلی دعوا و بحث بشه

قبل نامزدی رفیق بازیهاتو مبکردی یا راجبش کامل صبحت میکردی با شوهرت که با دوستات میری سفر و اگه قبول کرد بله میدادی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه اول برنامه با نامزدت بوده بعد کنسل کردی یکم زشته

خودتو بزار جای اون ناراحت شده حتما 

یه تصمیمی بگیر که نامزدت ناراحت نشه بالاخره اولویت اونه الان

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥مشاوره کنکور با هزینه مناسب :)

ممکنه تا اخر تو ذهنش بمونه تو بین دوستات و اون دوستات انتخاب کردی و پایه کلی دعوا و بحث بشهقبل نامزد ...

قبلش فرصتش نبوده

تا شاغل شم پول جمع کنم و اینا با نامزدم اشنا شدم

برا رفتنه اصلا مشکل نداره

چن وقت پیش خودش گفت با دخترا مسافرت میری میای شاداب و سرحال میشی اینطوری میبینمت حالم خوب میشه

برنامه بچین برو هر از گاهی

یعنی کاملا اکیهههه

اره میگه نه ۳/۴ روز کمهحالا دیشب میگفت اگه میشه بیا اول ما بریم برگشتی با اونا برو

خب قبول کن دیگه، ناراحتش نکن خودتو بزار جای اون.

اگر تورو ول میکرد با دوستاش میرفت ناراحت میشدی.

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

با اونی که بیشتر خوش میگذره 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

به شخصه به نامزدم 

با دوستام حال نمیکنم 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛