2777
2789
یه لحظه سنمو خواستم بگم خجالت کشیدم که تا این سن پول تو جیبی میگیرم😂 اما خب من متاهلم ، ۲۷ سالمه، م ...

۸تومن خیلی زیاده، ازش ممنون باش

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۸تومن خیلی زیاده، ازش ممنون باش

بله عزیزدلم قطعا هستم، البته اینم اضافه کنم هرکس به نسبت درآمدش به همسرش یا فرزندش ماهیانه میده، همسر منم درآمدش کمتر بود کمتر میداد، اما میدونم اگر بیشتر بود از اینم بیشتز میداد منظورم اینه که مهم اینه که شما الویت همسرتون باشیذ رقمش مهم نیست🌸

یه لحظه سنمو خواستم بگم خجالت کشیدم که تا این سن پول تو جیبی میگیرم😂 اما خب من متاهلم ، ۲۷ سالمه، م ...

میشه بپرسم آیا خودتون شاغلین؟ و همسرتون در چه زمینه ای کار میکنن؟ ببخشید اگه حس میکنین فضولی جواب ندین 

میشه بپرسم آیا خودتون شاغلین؟ و همسرتون در چه زمینه ای کار میکنن؟ ببخشید اگه حس میکنین فضولی جواب ند ...

خواهش میکنم عزیزم راحت باشید🌸نه عزیزم من شاغل نیستم اما خب دوست دارم شاغل شم و آزمون استخدامیا رو شرکت میکنم، همسرم هم مهندس هستن کارمند نفت