2777
2789
عنوان

راه حل رابطه جنسی با خشکی و درد یافتم بهتر از لوبیرکانت

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 28 پست
به نظرم یه معاینه برو منم درد تو رابطه داشتم رفتم گفتن زخمه تو رحم اگه دیر بری خوب شدنش سخته من دونو ...

والا که قبلا دکتر رفتم انواع چیز میز تست کردم

بنویس تا اتفاق بیفتد  اینجا قراره فقط از اتفاق های خوب و مسیر رشد بگم که برای همه اتفاق بیفته. از منفی صفر شروع کردم . خیلی سخته چشم رو مانع ها و استرس ها و اضطراب ها بستن اما چاره ای نداریم باید ادامه بدیم. شعارم این هست یک کاری کردن بهتر از هیچ کاری نکردن هست و هر روز بعلاوه یک شو (هر روز یک کار مثبت انجام بده) . باید به هم کمک کنیم .... اولین قدمم رو میخوام اینجا هم ثبت کنم . اولین هدفم اینه هر روز زبان بخونم. زبان بزرگترین مانع پیشرفت من بود و خیلی باعث شد مسیر رشدم کم بشه.... هر کی دوست داره با من هماهنگ بشه درخواست دوستی بده   برنامه ام ۶ ماه هست.... کتاب ها ۵۰۴ ، ۱۱۰۰، تافل هر روز یک درس و هر روز لغاتش رو اینجا می نویسم. فقط چون دلم نمیخواد تنها باشم با شما میخام به اشتراک بزارم. بسم الله... بریم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژل انواع مختلف تو داروخونه هست ، از لوبریکانت هم بهتره

چی خوبه مثلا یکیش بگو بگیرم

بنویس تا اتفاق بیفتد  اینجا قراره فقط از اتفاق های خوب و مسیر رشد بگم که برای همه اتفاق بیفته. از منفی صفر شروع کردم . خیلی سخته چشم رو مانع ها و استرس ها و اضطراب ها بستن اما چاره ای نداریم باید ادامه بدیم. شعارم این هست یک کاری کردن بهتر از هیچ کاری نکردن هست و هر روز بعلاوه یک شو (هر روز یک کار مثبت انجام بده) . باید به هم کمک کنیم .... اولین قدمم رو میخوام اینجا هم ثبت کنم . اولین هدفم اینه هر روز زبان بخونم. زبان بزرگترین مانع پیشرفت من بود و خیلی باعث شد مسیر رشدم کم بشه.... هر کی دوست داره با من هماهنگ بشه درخواست دوستی بده   برنامه ام ۶ ماه هست.... کتاب ها ۵۰۴ ، ۱۱۰۰، تافل هر روز یک درس و هر روز لغاتش رو اینجا می نویسم. فقط چون دلم نمیخواد تنها باشم با شما میخام به اشتراک بزارم. بسم الله... بریم 

عذرخواهی میکنم ولی عفونت ها چند نوع هستن و هر کدام درمان خاص خودشونو دارن و نمیشه یه تجویز صادر کرد . انگلی ... قارچی و باکتریایی ... در دراز مدت این روش شما ممکنه وضع رو بدتر کنه چون یک درمان دارویی نیست . بازم عذر میخام .

مرسی که روابط و جریان اتاق خواب رو بهمون گفتی

مشکل داره اومده میگه شاید کسی هم این مشکل رو داشته باشه‌‌..برای همه چیز داستان درست میکنید..گیر میدین..دوست ندارین چرا میایین تو این تاپیک واقعا

...

دقیق تایم و روز رابطه هاتم گفتی ها 😉 

درضمن کسی روغن نمیزنه اونجا 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

زنا و دخترا تو خیابون همه جای بدنشون رو ریختن بیرون همه میبینن...بعد یکی میاد از مشکلاتش اینجا میگه ...

حالا شما چکار زنا و دخترا داری کشیدیشون وسط ؟ شدن خار رفتن تو چشم شما ؟! از مشکلاتش نگفته تخت خوابشو پهن کرده 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**