یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیدونم ولی فقط میذونم خیلی لاغره کور هم نبودم همون اول هم بهش گفته بودم خودتو چاق کن
باورم نمیشه یعنی بخاطر لاغریش به خودت اجازه دادی خیانت کنی واای فکز نمکردم یک دختر بتونه اینجوری باشه 💔 اونم هفت سال چرا باهاش موندی تو باهاش مشکل داشتی بدبخت تو دلش چقدر شکسته تو خیر نمبینی از زندگیت نفرین نمکنم قانون کارماست ...
دوستم باعث شد از بس تو گوشم خوند که این چیه برات خرج نمیکنه یک عالمه دوست پسر داشت که یکی از یکی بیش ...
دلیلت قانع کننده نیست هیچی باعث چنین کاری نمیشه اگه واقعا نمیخواستیش اول باهاش بهم میزدی شاید فردا ازدواج کردی ممکنه از شوهر دوستات پایین تر باشه اونوقت بازم میخوای به اونم خیانت کنی؟
چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد
کاش یه آدم دلسوز پیدا بشه دستش رو بگیره ببره پیش روانپزشک وقتی درمان بشه دیگه اسم آدم خیانتکار رو هم نمیاره چه برسه بخواد التماس هم بکنه....
و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت میکشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر میشوند و مثل یک درخت توخالی ، پوستهای بیش نیستند. و عاقبت به روزی میافتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمیدانند چرا زندهاند…