2777
2789
عنوان

بعد از 2 سال راطه دوستی مون

| مشاهده متن کامل بحث + 1598 بازدید | 79 پست

آهان پس شمارو برا آینده میخواد؟

نه بابا؟ 

شما هم باور کردی؟ 

هه 

اگر رفتی باهاش مطمئن باش نیازهاش که برطرف شد بعد یه سال چنان مثل اشغال پرتت کنه بیرون که افسرده شی

ارزش خودت چی؟

خودت قبول میکنی؟ 

آدم باید اولین هاشو با همسرش...نه دوس پسر 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه از همین تو به من اعتماد نداری شروع میشه این خودش اجباره یعنی میخواد از احساساتت به نفع خودش استفاده کنه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ببین نکن دختر  

یچی میدونم میگم 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

الان بگو فقط میتونیم از تمایلات ،خواسته ها،نظرات،گرم و سرد بودن همدیگه سوال بپرسید و یه شناخت نسبی در مورد مسائل جن سی بهم داشته باشین

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس

اگ تن ب اینکار بدی استفادش ازت میکنه میزارتت کنار برای همیشه اشتباه نکن من پسرم پسرارو تقریبا خوب میشناسم خیلی کم پیش میاد پسری بادوس دخترش رابطه ی جنسی داشته باشه بعدا بخواد بگیرتش

ما برای کسی که بهمون دل بده دل نمیدیم خون میدیم

دیگه بستگی ب خودتو فرهنگتون داره کاربرای اینجا رابطه با همسر رسمی ک عقد باشن رو هم مجاز نمیدونن

تورو خدا خزعبلات تحویلش ندین تشویق شه بره دنبال این کارای بی آخر و عاقبت

هیچ فرهنگ و اصالتی زنا کردن رو قبول نداره شاید خانواده های بی در و پیکر که از اول اینکاره بودن نسل در نسل، فقط بپذیرن این مسئله رو

من با ایناش کار ندارم 

این کار زنا هست 

آتیش میزنی به آخرتت 

بالاخره که یه روزی بعد از 120 سال قراره هممون بمیریم 

اون دنیاتو میخوای چه کار کنی؟؟ 

https://t.me/HooshaAiBot?start=invite_9a213429cf

درضمن استارتر این آقا اگر عشقش نسبت بهت پاک بود هیچ وقت تا عقد همچین درخواست شرمانه ای نمیکرد

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

نظر خودمو بهت بگم پسری که واقعا واقعا تورو بخواد دوسال صبر نمیکنه اگر هم قصدش ازدواج باشه و مطمعن باشه بجای اصرار ب ازدواج میاد ازت خواستگاری میکنه ...چرا انقد ساده ای رابطه باهاش داشته باشی بعد دوتا رابطه پرتت می‌کنه از زندگیش بیرون این حرفم یادت باشه....

خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

معمولا این دوستی‌ها سرانجامی نداره مخصوصا که رابطه هم داشته باشین پس محکم جلوش وایسا وبگو نه اگه بخوادت برات صبر می‌کنه ایناییم که میگن ما رابطه داشتیم ازدواج کردیم موارد خیلی نادر حساب میشه یا بعضیا هم دروغ میگن