2777
2789

تازه عضو اینجا شدم گفتم یکم دردو دل کنم 

من ۳ماهه باردارم دیشب حالم خیلی بد بود نتونستم غذا درست کنم حتی ماهی از فریزر دراورده بودم سرخ کنم برنج خیسونده بودم اما اصلا نتونستم درست کنم حاالم بد شده بود گفتم خب شوهرم میاد یه املت درست میکنه میخوریم بهش پیام دادم که نتونستم غذا درست کنم حالم بده اونم جواب نداد وقتیم برگشت خونه اصلا محل نداد نمیدونم فکر کرد الکی میگم 

نیم ساعت بعد پیک غذا اورد بوش پیچید تو خونه منم از اتاق رفتم بیرون که باهم بخوریم برگشته میگه چیه اگه گشنت بود غذا میپختی منم گفتم من اصن حالت تهوع دارم نمیتونم بخورم گوشیمو برداشتم رفتم خوابیدم چقدر خواب کباب دیدم دیشب 🤪

حالا میدونست من کباب دوست دارمااا 

دلم گرفت خاستم دردو دل کنم فقط 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی چه خونسردی😂من بودم از لجش میرفتم سقط میکردم 🤣دراین حد وحشیم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

ببخشید شوهرته ولی خیلی بیشعوره ها خیلی

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

راست میگی ؟واقعا بهت نداد شاید تو گفتی نمی‌خورم اونم حرفتو جدی گرفت

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

منم در همین حد وحشی ام

خوشبختم😂

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂