2777
2789
عنوان

احمق و اسکل بودن

367 بازدید | 11 پست

حس میکنم احمق و اسکلم 

استرس شدیدی دارم 

حس میکنم همه اطلاعاتمو دارن نمیدونم چرا

حتی حس میکنم تو همین نینی سایت فامیلام میدونن کین و چیزایی ک اینجا میگم پخش میشه همه جا

همه شم از جایی شروع شد ک دیروز دوستم داشت میگفت یکی از رفیقام ایمیل همه رو داره نمیدونم فلان هکشون میکنه 

حالم بده واقعا هیچی از این چیزا سر درنمیارم الان حس میکنم نکنه کسی ایمیلمو داشته باشه بدونه من چیکار میکنم

نکنه همه اطلاعات گوشیمو داشته باشن

نمیدونم چرا این مریضی افتاده ب جونم واقعا💔

حس میکنم از همه عقبم هیچی سرم نمیشه ازین چیزا😭😭

من انقد اسکلم بلد نیستم مث همسنامم با گوشی همه کار کنم

اتفاقا این بدبینی اگر شدیدا افراطی نشه و بتونی کنترلش کنی خیلی لازمه . چون میترسی و باعث میشه تا جای ممکن جلوی اتفاقات بد رو بگیری ‌. به جای ترس خالی دنبال راه حل هم باش . اگر ایمیل داری برو رمز ایمیل رو عوض کن . برای سیمکارتت پین کد بزار . خیلی کارها میشه انجام داد .  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا این بدبینی اگر شدیدا افراطی نشه و بتونی کنترلش کنی خیلی لازمه . چون میترسی و باعث میشه تا جای ...

ممنونم❤️❤️

چجوری باید رمز ایمیلمو عوض کنم

یعنی اصلا امکانش هست کسی بتونه با استفاده از ایمیلم اطلاعاتمو داشته باشه

مثلا چکارایی میتونه بکنه

پین کد چیه

داشتن اطلاعات بی فایده مثل ایمیل همه و یا هک کردن که جرمه افتخاری نیست.ما برای تجسس خلق نشدیم

خب اصلا من نمیدونم اینا یعنی چی مشکلم اینه😭😭

درسته نشدیم

ولی ادم مریض هم کم پیدا نمیشه اونارو باید چیکار کنیمم😭

خب اصلا من نمیدونم اینا یعنی چی مشکلم اینه😭😭درسته نشدیمولی ادم مریض هم کم پیدا نمیشه اونارو باید چ ...

ما که نمی تونیم بریم مثل اونها بشیم

بذار عمرشون هدر بدن واسه اطلاعات بی ارزش

منم می دونم زنی که خرج داره ارج داره...ولی شوهرم اختلال خودشیفته داره.

ممنونم❤️❤️چجوری باید رمز ایمیلمو عوض کنمیعنی اصلا امکانش هست کسی بتونه با استفاده از ایمیلم اطلاعاتم ...

مقصری چون سطح دانش خودتو بالا نبردی . PIN کد یه رمز ۴ رقمیه برای سیمکارت .مثلا تمام سیمکارت های اعتباری ایرانسل پین کدشون ۰۰۰۰ هستش . میری تو تنظیمات گوشی عوضش میکنی . مثل رمز کارت بانکی اگر ۳ بار اشتباه بزنی سیمکارت قفل میشه . برای رایتل رو پوکه سیمکارت نوشته. البته بعد از ۳ بار اشتباه زدن میگه PUK کد رو بزن . اونم رو سیمکارت نوشته . ۳ بار اشتباه بزنی میسوزه . حتما پین کد بزار . ایمیل هم خیلز راحت میسه رمزشو عوض کرد . هر ایمیل با یه شماره موبایل ثبت شده . میزنی رو گزینه فراموشی رمز ایمیل یه کد به شماره ای که موقع ایمیل ساختن زدی میاد . اونو میزنی و رمز جدیدو میسازی . در مورد هر چیزی که ترس داری یه راه حل پیدا کن . 

مقصری چون سطح دانش خودتو بالا نبردی . PIN کد یه رمز ۴ رقمیه برای سیمکارت .مثلا تمام سیمکارت های اعتب ...

ممنوونم ازتون واقعا

بعد یعنی الان همه ادما پین کد دارن 

من همراه اولم 

باشه تحقیق میکنم مرسی

اخه میدونین اصلا نمیدونم از کجا باید سطح دانش اینجوری خودمو بالا ببرم