2777
2789
عنوان

کودکان کار🥹

119 بازدید | 11 پست

آخه چرا🥹💔💔💔💔💔 وقتی یاد این میوفتم برا یه نون سبزی ک دستش دادم چقد ذوق کرد وقتی یادم میاد داش از استرس سنگ سرامیک تو دستشو می‌شکوند🥹 امیدوارم حداقل بچه خودشون بوده باشه چون بعضیاشون از پدرمادرا دزدیده میشن هیچ مرکزی جایی نیس ازینا مراقبت کنه؟ آخه کدوممم بچه ای دوست داره آدامس بفروشه ب جای مدرسه و بازی😭😭💔یعنی اگه پول نبرن کتکشون میزنن؟🥹💔

لطفا اذیتم نکنید حوصله ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم اره کتکشون مبزنن🥲اکثرا هم دزدی هستن🥺تازه من فکر میکنم اون پولی رو که میبرن میدن نمیدونم به ا ...

من یه دفعه ی بچه رو دیدم بش پول دادم بعد فورا رف پولو داد به یه زن که سرو وضعش افتضاح بود پس پرورشگاه برای چیه نمیشه هر وقت دیدمشون زنگ بزنیم پلیسس

من یه دفعه ی بچه رو دیدم بش پول دادم بعد فورا رف پولو داد به یه زن که سرو وضعش افتضاح بود پس پرورشگا ...

منم نمیدونم🥲

فکر میکنی مگه پرورشگاه هم خیلی قشنگه🥺

عی بابا

دلم میخواد همه ی بچه ها و حیوان های بی سرپرست یا بد سرپرست رو به سرپرستی بگیرم🥲

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

منم نمیدونم🥲فکر میکنی مگه پرورشگاه هم خیلی قشنگه🥺عی بابادلم میخواد همه ی بچه ها و حیوان های بی سرپ ...

منم خیلی حیوونا برام مهم بودن حتی عاشق سگابودم ولی تا وقتی بچه ها اینطورین آدم دلش میاد اخههه 🥲💔 حالا درسته پرورشگاه خوب نیس ولی لااقل درس میتونن بخونن میتونن برن مدرسه جای خابشونو دارن برده چهارتا معتاد نیستن

منم خیلی حیوونا برام مهم بودن حتی عاشق سگابودم ولی تا وقتی بچه ها اینطورین آدم دلش میاد اخههه 🥲💔 ح ...

عی بابا حیوونا هم بدبخت ترن 

حداقل این بچه ها زبونی برای درخواست یه چیزی دارن

ولی اونا بی زبونن

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

ولش آدم دلش میگیره سر صبحی💔

من یادمه دو تا پسر دایی هام چون پول خوب سر چهار راه ها با فروش آدامس از ملت در می اوردن خوششان می امد از این کار جوری که بیشتر از منی که سر کار میرفتم در می اوردن بعد یه روز که لباس نو خریده بودم رفتم پیش اینا ببینمشون بعد نگو جایی واسه پول نگه داشتن نداشتن بعد یهو گفتن پولای منو یکی بزار تو جیب چپت یکی هم گفت بزار جیب راستت تا با هم بریم خونه اون موقع هم فیلم شکیب یا همان باران رو میزاشتن هی میگفتن به من شکیب که نشون میدن تویی بگیریم بزنیمت ملتی که میدیدن پول بچه ها رو می اوردن میزاشتن تو جیب من 😂کم مونده بود کتک هم بخورم 

goftino.com/c/dkN3y8      ناشناسم

من یادمه دو تا پسر دایی هام چون پول خوب سر چهار راه ها با فروش آدامس از ملت در می اوردن خوششان می ام ...

کاش اینم بادوستش برا مسخره بازی اومده بود ولی ساعت هفت هشت شب فک کنم تنهایی نشسته بود ی گوشه تو خیابون خلوتتتت اصن ازکنارش رد شدم نمیخاستم برم میخاستم ی کاری براش کرده باشم کلا سه تا نون سبزی خریده بودم دوتاشو دادم بهش ندیدینش و الی ی سال گذشته ازاون روزو هنوزم ازذهنم پاک نمیشه الآنم تاپیک ی خانم راجب کودک کار خوندم یادم اومد💔

کاش اینم بادوستش برا مسخره بازی اومده بود ولی ساعت هفت هشت شب فک کنم تنهایی نشسته بود ی گوشه تو خیاب ...

خب پسر دایی های منم وضعشان بد نبود ولی تا ۹ ۱۰ شب چون پول زیاد داشت میموندن بعدا خجالت می‌کشیدن دست کشیدن

goftino.com/c/dkN3y8      ناشناسم