آخه چرا🥹💔💔💔💔💔 وقتی یاد این میوفتم برا یه نون سبزی ک دستش دادم چقد ذوق کرد وقتی یادم میاد داش از استرس سنگ سرامیک تو دستشو میشکوند🥹 امیدوارم حداقل بچه خودشون بوده باشه چون بعضیاشون از پدرمادرا دزدیده میشن هیچ مرکزی جایی نیس ازینا مراقبت کنه؟ آخه کدوممم بچه ای دوست داره آدامس بفروشه ب جای مدرسه و بازی😭😭💔یعنی اگه پول نبرن کتکشون میزنن؟🥹💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم نمیدونم🥲فکر میکنی مگه پرورشگاه هم خیلی قشنگه🥺عی بابادلم میخواد همه ی بچه ها و حیوان های بی سرپ ...
منم خیلی حیوونا برام مهم بودن حتی عاشق سگابودم ولی تا وقتی بچه ها اینطورین آدم دلش میاد اخههه 🥲💔 حالا درسته پرورشگاه خوب نیس ولی لااقل درس میتونن بخونن میتونن برن مدرسه جای خابشونو دارن برده چهارتا معتاد نیستن
من یادمه دو تا پسر دایی هام چون پول خوب سر چهار راه ها با فروش آدامس از ملت در می اوردن خوششان می امد از این کار جوری که بیشتر از منی که سر کار میرفتم در می اوردن بعد یه روز که لباس نو خریده بودم رفتم پیش اینا ببینمشون بعد نگو جایی واسه پول نگه داشتن نداشتن بعد یهو گفتن پولای منو یکی بزار تو جیب چپت یکی هم گفت بزار جیب راستت تا با هم بریم خونه اون موقع هم فیلم شکیب یا همان باران رو میزاشتن هی میگفتن به من شکیب که نشون میدن تویی بگیریم بزنیمت ملتی که میدیدن پول بچه ها رو می اوردن میزاشتن تو جیب من 😂کم مونده بود کتک هم بخورم