2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پسرم تا دو ماهگي خيلي وحشتناك نا آروم بود. بميرم براش دكتراي احمق هي گفتن گشنشه و شير زياد بده.. بعدش فهميدم فتق داره و دو بار بچم جراحي شد... الان ٦ ماهشه خدا رو شكر آرومتره فقط وقتي خوابش مياد ديگه ميكشه آدم رو

این پست رو میذارم واسه مادرهای که تازه نی نیشون به دنیا اومده و خیلی بد آرومه و مرتب گریه میکنه،من تقریبا هفت سال پیش دو قلوهام به دنیا اومدن و فقط خوشحالی مال قبل از زایمان و یه ساعتی بعد از زایمانم بود که دو قلوهامو دیدم از بعدش گریه های بی وقفشون شروع شد،مادرم و خواهرامم بودن ولی به حدی گریه میکردن که مادرم میگفت این همه بچه بزرگ کردم و بچه های داداشتم بزرگ کردم بچه های به این نا آرومی ندیده

مادر شدن کلی سختی داره واسه ما خانم ها که الان مادرها غذامونم اماده میذارن جلومون و خوابمون دست خودمونه وقتی بچه دار میشیم کوه مشکلات و سختی ها با بچه ی نا آروم رو سرمون آوار میشه

اصلا نترسید اگه نوزاد گریه میکنه چند علت اصلی میتونه باعث گریه باشه غیر از این باید حتما بررسی پزشکی بشه،اول اینکه گشنه نباشه خودشو کثیف نکرده باشه و گرمش نباشه یا دل درد نداشته باشه،اون موردای اولی که مشکلی نیست و با تجربه ی مادرامون حل میشه ولی اگه بچه هاتون کولیکی هست مثل بچه های من که علایمش گریه های بی وقفه در بیشتر شبانه روز مخصوصا از عصر تا فردا صبح،من هر چی قطره ی دل درد دنیا بود امتحان کردم که بهتریتشون اینفکول بود و بی فایده بود،تا اینکه تصمیم گرفتم مثل جاریم بچه هامو دلخل پتو بذارم وبا یکی تکونش بدم و اینو بگم مثل آب رو آتیش بود بچه ی که وحشتناک داشت گریه میکرد به محض ورد تو پتو و تکون دادنش اروم میشد ولی مشکل اینجا بود که نمیشد دو قلوها رو مرتب تو پتو گذاشت،تصمیم گرفتیم که ننی واسشون ببندیم،و مادرمو خودش واسشون ننی دوخت و پدرمم یکیو اورد دیوار رو با دریل سوراخ کردن و ننی رو واسشون راه انداختیم وواقعا با اون همه گریه ی که اونا داشتن میتونم بگم بیشترش حل شد ولی کلا کم خواب و بد خواب بودت با اینکه همش تو ننی بودن البته بچه های من الرژی و رفلاکس هم داشتند که هر کدام مقولشون جداس که باید لبنیات مصرف نشه و بچه های رفلاکسی بعد از شیر نباید بخوابونیشون باید لااقل بیست ذقیقه بصورت عمودی نگهشون داری بعد تو سطح شیبدار بخوابونیشون،امیدوارم به درد مادرهای که بچه هاشون کولیک داره بخوره،ان شاالله بچه هاتون تاج سرتون در دنیا و اخرت بشن واستون

دختر منم تا 6 ماهگی واسمون شب و روز نزاشته بود . بعضی شبا میشستم همراش گریه میکردم اما خداروشکر توی همه ی اون شبای سخت شوهرم پا به پای من بیدار بود اگه همراه نبود دیونه میشدم. وای دوباره استرس گرفتم میترسم پسر تو راهیمم مثل دخترم باشه