من به مامانم گفتم گفت اگر اومد بگو با هم میریم میبینیمش من باهاش حرف میزنم بگم که دخترم فقط با قصد ازدواج توی رابطه میمونه میترسیدم هر بار به مامانم بگم نامزدم اومده😂
بعضی از چالشها و مسیرهای زندگی رو باید به تنهایی طی کرد. در این مواقع، تکیهگاه اصلی فرد، خودش و ایمانش به خداست. این امر میتونه به رشد فردی و استقلال منجر بشه و نشون میده که گاهی برای رسیدن به موفقیت، نیاز داریم که از دیگران فاصله بگیریم و به درون خودمون رجوع کنیم🌱🤍✨
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مامان من همون موقع ک گفتم گفت میخوام اگر دیدمش بهش بگم اگر واقعا وابسته خانوادت نیستی همینطوری بیا خونمون یه انگشتر بیار خودت تنهایی
گفتم مامان دنبال شر میگردی😂😂😂
چون بابام وابسته خانوادش بود میترسید
بعضی از چالشها و مسیرهای زندگی رو باید به تنهایی طی کرد. در این مواقع، تکیهگاه اصلی فرد، خودش و ایمانش به خداست. این امر میتونه به رشد فردی و استقلال منجر بشه و نشون میده که گاهی برای رسیدن به موفقیت، نیاز داریم که از دیگران فاصله بگیریم و به درون خودمون رجوع کنیم🌱🤍✨