2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطئنی؟سلامت باتری تو سه ماه نمیاد پایین؟

عزیزم پولشو داده؟

اسمتون تو شناسنامه همدیگه هست میترسی ؟

نه بابا نمیاد پایین 

دخترایی که به تنهایی پرواز میکنن قوی ترین بال ها رو دارن .

ببین شاید اینکه بشنوه حس بد بگیره

ولی اینکه سه ماه بعد بفهمه بدتره میگه چرا به من نگفت

میتونی بگی همون قسطیه و اینا و بعد از اون خیلی گوشیو نیاری تو دیدش و دربارش هم حرف نزنی که تو چشم بیاد

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
ببین شاید اینکه بشنوه حس بد بگیرهولی اینکه سه ماه بعد بفهمه بدتره میگه چرا به من نگفتمیتونی بگی همون ...

پسرید مثلا

گوشیتون امشب میشکنه ۴ تومن پول قرض میگیرید ال سی دی رو عوض کنید ال سی دی دست دوم بندازید نوش ۷ تومن باشه نداشته باشید 

و گوشیتون کلا زیاد کار نده دیگه چون همون ال سی دی دست دو ام شکستش یکم 

عاشق گوشی آیفون باشید برا بازیتون

ولی دوسه شب بعد همه این جریانا خانواده پارتنرتون ایفون ۱۶ پرومکس بخرن براش 

غرورتون خورد میشه؟؟

الان این شرایط پارتنرمه 

من دودلم بین دوتا چیز الان ۱۶ پرومکس بگیرم یا صبر کنم ۲ ۳ ماه دیگه ۱۷ بیاد هم مدل بالاتریه هم از جریان گوشی عشقم بیشتر گذشته باشه

دوساله باهمیم رابطمون جدیه

۲۵ سالشه

وای چقد تو مهربونی که فکر غرور اونی،بنظرم اگه ممکنه ناراحت شه یا مقایسه کنه ،چه الان چه ۳ ماه دیگه ح ...

اخه الان دقیقا تو شرایطی که گوشی خودش مشکل پیدا کرد و حتی نتونست کامل درستش کنه خیلی دلم میگیره براش ولی ای طرفی میگم تنبل بودنم بهش حال داده نمیره سرکار

پسرید مثلاگوشیتون امشب میشکنه ۴ تومن پول قرض میگیرید ال سی دی رو عوض کنید ال سی دی دست دوم بندازید ن ...

اره دیدمش

من خودم الان ۱۴ پرومکس دستمه و حدود۵ ماه بعد از اومدنش خریدم 

وقتی یه مدل تازه میاد بیرون هنوز همه چیزش اصله و خیالت راحته مثلا گوشیای ۱۳ و ۱۴ و ۱۵ الان اکثرا یا باطری یا یه چیزشون عوض شده

پس کلا همون بذاری ۱۷ بخری بهترین کاره بنظرم

و اینکه گاهی هی بگو که مبخام ایفون قسطی بخرم و مدام نگو یکی دو بار بگو

اونم شاید دلش برای خودش بسوزه ولی بهرحال تو از خودت دریغ کنی و اونم تحقیر نمیشه ززاد حساس نباش

ولی میگم زیاد پز نده یبار بگو خریدم و دیگه تموم

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
اخه الان دقیقا تو شرایطی که گوشی خودش مشکل پیدا کرد و حتی نتونست کامل درستش کنه خیلی دلم میگیره براش ...

میفهمتت بهرحال نمیتونی ک همیشه مسائل مالی رو پنهون کنی عزیزم پس راحت باش اون خودش درک میکنه و اگه بهش برخورد تنبلی رو میذاره کنار

اره دیدمشمن خودم الان ۱۴ پرومکس دستمه و حدود۵ ماه بعد از اومدنش خریدم وقتی یه مدل تازه میاد بیرون هن ...

۱۶ نو میخوام بگیرم از جای مطمئن

به نظرت پشیمون نمیشم برا صبر نکردنم تا ۱۷

۱۶ نو میخوام بگیرم از جای مطمئنبه نظرت پشیمون نمیشم برا صبر نکردنم تا ۱۷

۱۶ هم خیلی خوبه ولی من بودم صبر میکردم واسه ۱۷