2777
2789
عنوان

ممنونم از همتون

77 بازدید | 8 پست

من چند روز پیش تاپیک گذاشتم که با همسرم از سال ۹۷ برای کارمون زحمت کشیدیم و طبقه همکف جایی که خونه داریم دفتر کار داریم

کارمون کرفته بود درآمد داشتیم تا پسرمون بدنیا اومد 

من از آبان بخاطر شرایط کار نکردم و پدر شوهرم مغازه برای خودش گرفت و‌ مشتری هام و مشتری خودشون بردند انقدر که کارت همسرم گرفتند و برای شیر خشک خریدم هم باید همسرم بهشون زنگ میزد ( البته همسرم هم دوست داشت) 

الان سه روز به پیشنهاد خانوم های با سیاست سایت دفتر کارم باز کردم و کلی مشتری های قبلی رو آوردم دفتر پسرم هم گذاشتم کالسکه بردم خدا رو شکر برخورد مشتری هام خیلی خوب بود حتی امروز یه فاکتور هم زدم 

ممنونم البته همسرم خوشحال نیست چون با اومدن دوباره من عملا اون مغازه بیکار میشه 

بذخوذد مرپم هم تا اینجا عالی بود جتی یه کشخریم رفت و برای پسرم خوراکی هم خرید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا من همیشه دوستشون داشتم ولی فکر نمیکردم تمام کارهای اونها به اینجا برسه که بخام شیرخشک بخرم باید از کارت پدر همسرم بخرم و اونا توضیح بخان برای چی میخام پول خرج کنم 

چه تصمیم خوبی گرفتی ادامه بده و رو پای خودت باش مستقل باش،

آفرین بهت خیلی کارت شجاعانه بود،

میشه منم راهنمایی کنید ؟؟؟ منم دوست دارم مستقل باشم درآمد خودمو داشته باشم ، البته یه کار در منزل فروش محصولات یه شرکت دانش بنیان رو به تازگی شروع مردم اما هنوز فروشی نداشتم چطوری میتونم محصولات رو بفروش برسونم؟؟؟

شما میتونید کمکم کنید؟

کی میتونه راهنمایی کنه؟ لطفاً 

من آشنایی زیاد با این سایت ندارم نمیدونم اگر از اینجا در بیام بیرون چطوری دوباره اینحا رو پیدا کنم؟ کسی میتونه کمک کنه

شماره میدم اگر کسی لطف کنه بهم پیام بده و راهنمایی کنه منو ممنون میشم ۰۹۲۲۵۸۵۴۷۴۰    با هر پیام رسانی که داری بهم پیام بده لطفاً تا بتونم دوباره بیام اینجا

تشکر از همگی