پرتوانگیز مدیر استارتر عضویت: 1404/01/04 تعداد پست: 174 عنوان سندروم پای بیقرار 152 بازدید | 30 پست کسی نمیدونه درمانی چیه مدتی دچارش شدم قبلا گاهی بود الان بدتر شده خیلی حس بدی هست دارم دیوونه میشم 1404/05/17 | 02:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
talla_mandana عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 1125 ۱۰ ساله دارماز اعصاب و استرس پاهات درد میگیره موقع خواب ؟ ریپلای نزنید چون نه میخونم نه جواب میدم...🤑☺️
chiro_rm عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 69 وای متنفرم ازش بیس واریز این دوتا پام درحال تموم خوردنهمتاسفانه ارثی هستش واسه من
کوچولوی_بابا عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 30 منم دارم💔هیچ والا باید بسازی باهاش منم اوایل روانی میشدم ولی بعدش عادت شد . بادکش عضلات پا هم خیلی خوب بود برام حتما چند جلسه برو
پرتوانگیز مدیر استارتر عضویت: 1404/01/04 تعداد پست: 174 ۱۰ ساله دارماز اعصاب و استرس پاهات درد میگیره موقع خواب ؟ نه موقع خواب یک جوری میشه دوست دارم فشارش بدم انگار یک چیزی زیر پوسته گاهی هم میخورهالبته درد خیلی مبهم هم شاید باشه
talla_mandana عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 1125 وای متنفرم ازش بیس واریز این دوتا پام درحال تموم خوردنهمتاسفانه ارثی هستش واسه من درد پا موقع خواب داری ؟کجا پات ،؟بگو تا یکم راهنمایی کنم از استرس اعصاب ریپلای نزنید چون نه میخونم نه جواب میدم...🤑☺️
پرتوانگیز مدیر استارتر عضویت: 1404/01/04 تعداد پست: 174 درد پا موقع خواب داری ؟کجا پات ،؟بگو تا یکم راهنمایی کنم از استرس اعصاب نه درد نیست حس بدی هست دوست دارم پاهامو هی فشار بدم و تکون بدم
chiro_rm عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 69 درد پا موقع خواب داری ؟کجا پات ،؟بگو تا یکم راهنمایی کنم از استرس اعصاب زانوم و ساق پاماگه تکون ندم ی درد مزخرفی میگیره که ناخداگا پاک شروع میکنه به تموم خوردنعادت کردم از بچگی
پرتوانگیز مدیر استارتر عضویت: 1404/01/04 تعداد پست: 174 قرآن بخون قبل از خوابقرص آهنم بخور قرآن که همیشه وقتی شبا حالم بد میشه میزارم تو بغلم واقعا تاثیر داره ، برای این سندروم بیقرار یادم رفته آخه اصلا نمیتونم دراز بکشم باید بشینم مدام ماساژ بدم
talla_mandana عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 1125 نه موقع خواب یک جوری میشه دوست دارم فشارش بدم انگار یک چیزی زیر پوسته گاهی هم میخورهالبته درد خیلی م ... همون قسمت با شال ببند محکم یکمخوابت که برد نصف شبی بازش کنیا اینکه قبل خواب زیر آب سرد بگیر ازساق پا به پایینیا عضلات پاهات بکش مثل ورزش سفت و شل کن و اینکه حتما چرب کن با کرم مرطوب کننده کف پاهات ریپلای نزنید چون نه میخونم نه جواب میدم...🤑☺️
پرتوانگیز مدیر استارتر عضویت: 1404/01/04 تعداد پست: 174 زانوم و ساق پاماگه تکون ندم ی درد مزخرفی میگیره که ناخداگا پاک شروع میکنه به تموم خوردنعادت کردم از ... درد نیست یک حس بدی ،دوست داری تکوندبدی و فشار بدی ، خواب از من گرفته میشینم بهتر میشه دراز میکشم شروع میشع
chiro_rm عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 69 درد نیست یک حس بدی ،دوست داری تکوندبدی و فشار بدی ، خواب از من گرفته میشینم بهتر میشه دراز میکشم شر ... دقیقاااا
پرتوانگیز مدیر استارتر عضویت: 1404/01/04 تعداد پست: 174 همون قسمت با شال ببند محکم یکمخوابت که برد نصف شبی بازش کنیا اینکه قبل خواب زیر آب سرد بگیر ازساق ... ممنونم ، با سال میبندم ، آره انگار با کرم مرطوب کردن حس خوبی میده .چقدر بده این حس