2777
2789

خانوما ، الان یادم افتاد به یه چیزی ، یه خاستگاری داشتم ، وقتی داشتیم حرف میزدیم وسط حرفاش گفت من اگه یروز اونقدر پیشرفت کنم که دستم به دهنم برسه و زن و بچه خودم کم نداشته باشن ، نمیزارم پدر مادرم دیگه دست به سیاه سفید بزنن ! گفتم یعنی چی ؟ گفت کل خرج زندگی و خرجای مادرمو تأمین میکنم ، گفتم مثلاً کم نداشتن زن و بچه خودتو چی معنی میکنی ، گفت خونه و ماشین و خورد و خوراک و لباس خوب واسه زن و بچم و پس انداز خوب واسه بچم باشه ، بقیشو تا جایی که بشه خرج پدر مادرم میکنم ، و این یکی از دلایلی بود که بخاطرش ردش کردم ، شما بودین موافقت میکردین با این قضیه ؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کن زحمت بکشی بچه بزرگ کنی داشته هم باشه به دردت نخوره سر پیری ناراحت نمیشی؟ چه اشکال داشت بعد هم بنده خدا گفت اگه رسیدم نرسیده بود که🥴

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
فکر کن زحمت بکشی بچه بزرگ کنی داشته هم باشه به دردت نخوره سر پیری ناراحت نمیشی؟ چه اشکال داشت بعد هم ...

در حدی که بخواد ساپورت کنه مشکلی نداشتم ، این میگفت نمیزارم دیگه دست به سیاه سفید بزنن !!!! 

خب شما تو پول غلت بزنید مادر اوشون نیازمند باشن خودتون راضی میشین؟

نیازمند نه ، ولی این ادا شاباش ریختن انجام میداد ، میگفت بیین اینجوری نمیزارم دست به سیاه سفید بزنن دیگه !