2777
2789
عنوان

پشت کنکوری ها و دانشجو ها

278 بازدید | 55 پست

یک ماه دهم

یک ماه یازدهم 

یک ماه و نیم دوازدهم 

رو بخونم  از شهریور تا اواسط آذر 

و بقیشو ازمونی برم جلو .خوبه؟؟

شما چطور برنامه ریزی کردین... 

بسیار مهربون و مودب هستم.... اون روی بی ادبمو فقط پسرای سایت میبینن 🎀🎀🎀🎀 پشت کنکوری سال اول هستم ، به عشق پزشکی موندم🩷 از اینکه به دهم یازدهمی های کنکوری کمک کنم لذت میبرم...😘🌱 روزی او یک جنگجو است،روزی دیگر یک آشفته و شکسته ،بیشتر روزها،کمی از هر دو است،اما هر روز او اینجاست، ایستاده، می‌جنگد، تلاش می‌کند؛ او من هستم...✨️🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه

چرا

چجوری پیش برم؟

بسیار مهربون و مودب هستم.... اون روی بی ادبمو فقط پسرای سایت میبینن 🎀🎀🎀🎀 پشت کنکوری سال اول هستم ، به عشق پزشکی موندم🩷 از اینکه به دهم یازدهمی های کنکوری کمک کنم لذت میبرم...😘🌱 روزی او یک جنگجو است،روزی دیگر یک آشفته و شکسته ،بیشتر روزها،کمی از هر دو است،اما هر روز او اینجاست، ایستاده، می‌جنگد، تلاش می‌کند؛ او من هستم...✨️🌿

دوازدهم بیشتر سوالات کنکور رو پوشش میده یعنی دوازدهم از برنامه ات نباید خارج بشه دهم و یازدهم رو کنا ...

پشت کنکوری هستم

از شهریور میخوام شروع کنم..

چقد غیر منطقی و غیر اصولی برنامه ریزی کردی!!

پایه چندمی ؟

حالا چرا از شهریور؟

اصولی بخای بری باید از همین فردا شروع کنی .

برای دروس سه پایه .ترمیم یازدهم که تاثیر قطعی داره .

دوازدهم و سوابقش و ...

کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..

بعنوان یه دتنشجو که سه روز از وقتی پا میشه درحال نوشتنه تا ساعت دوشب میگم دهنم سرویس شد دیگهههههه بخدا دیگه حالم بد شد پاشدم اگرنه هنو درحال نوشتن بودم با این وضع کلیم میخواید قبلش برا کنکور بخونید؟بابا برید ازاد یا بیاید پیام نور چرا انقدر خودتونو برا کنکور زجر میدید؟

چقد غیر منطقی و غیر اصولی برنامه ریزی کردی!!پایه چندمی ؟حالا چرا از شهریور؟اصولی بخای بری باید از هم ...

من پشت کنکوری هستم 

مردادو به خودم استراحت دادم بعد سه سال 

از شهریور تصمیم دارم شروع کنم