2777
2789
عنوان

من آیا به این رابطه خاتمه بدم یا ادامه بدم لطفاً راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 20 پست
بنظرت به چه دلایلی باید باهاش کات کنم؟

سنش کمه عزیزم تازه از سربازی برگشته مشخصه سرمایه ایم نداره از لحاظ ظاهری ام که میگی اوکی نیست اینکه همون اول میگه بیا خونمونم طبیعی نیست برای دختر ۱۹ساله پسر ۲۰ساله بچه اس بنظرم 

سنش کمه عزیزم تازه از سربازی برگشته مشخصه سرمایه ایم نداره از لحاظ ظاهری ام که میگی اوکی نیست اینکه ...

بله صد در صد بچه ست 

منم برای همین بچه بودنش میگم مرد زندگی نیست 

و یک اینکه باهاش هستم وقتی با بقیه ی پسرای که باهاشون بودم مقایسه میکنم میبینم ذاتش خیلی پاک تر اوناست 

دستش به دختری نخورده و....

درسته اره هیچی ازش خودش ندارع چون پدر خوبی نداشته درکش میکنم 

اما من واقعا برای ازدواج نمیتونم باهاش باشم و دلیل بعدی این هست که باهاش فقط چون می‌دونم چقدر عاشقمه باهام که یک هفته نشده به مادرش گفته . میخواد رفیق هاشو شیرینی بده .

قلبی که مرده دل عاشق نمیخواد 😕😔🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله صد در صد بچه ست منم برای همین بچه بودنش میگم مرد زندگی نیست و یک اینکه باهاش هستم وقتی با بقیه ی ...

اینجور چیزا میگذره ذهنتو درگیرش نکن بجای اینکه وابسته هم شین جدا شو