2777
2789

همکارم متأهله یه پسر سه ساله داره

امروز تعریف می‌کرد میگفت به دوست دوران دبیرستانم که هنوز مجرده و سنش یه کم بالا رفته پیام دادم حالشو حالشو پرسیدم و عکس پسرمو فرستادم تا اینجا مشکلی نبود و گفت خدا حفظش کنه پسرتو شبیه خودته و... 

میگه بعدش به زعم خودم خواستم از دوستای دگ مونم بهش خبر بدم گفتم شیوا هم یه پسر دو ساله داره و مهلا هم عروسیش بعد از ماه صفر هست

که اینجا دختره ناراحت شده و گفته زندگی شخصی دوستای سابقم برام اهمیت نداره

بعدم مکالمه رو قطع کرده 

همکارم میگه من منظوری نداشتم اما اون به خودش گرفته 

نظر شما چیه

مدرس زبان آلمانی🇩🇪

شاید فکر کرده مثلا بهش زده که تو ازدواج نکردی 

بالاخره  تو ذهنش واسش یک ناراحتیه

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم کارش درست نبوده.  تنها دستاوردهایی که تو دوستاش می دیده ازدواج و بچه بوده.  بعد مرام از همین ها برای اون طرف گفته اونم بدش آمده. 

یکی به من که خانه دار هستم زنگ بزنه مدام از پیشرفت های شغلی این دوست و اون دوست فقط حرف بزنه منم باشم ناراحت می شم

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

ممیگفت منظوری نداشتم فقط دلم تنگ شده بود میخواستم باهاش حرف بزنم سوژه پیدا نمیکردم

مثل اینکه که با پا بزنی تو شکم به نفر بعد بگی چون منظوری نداشتم نباید دردش بیاد!   خوب یکم قبل حرف زدن حرف هاتون مزه مزه کنید بعد خودتون بریزین بیرون! 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)