2777
2789

من دیروز اسلیو کردم امروز مرخص شدم بعد دکتر به جز داروهام آمپول زیرجلدی انوکسان ۶۰۰۰ داده تو هر آمپول ۷ سی سی فک کنم هست بعد نوشته ۶۰ روز زده بشه یعنی هر روز فقط ۱ سی سی از امپوله بزنم یا کامل یه آمپول هر روز بزنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مامانم ۲ سال پیش انجام داده اصلا یادم نیست چ امپکلای میزد ولی یادمه هر روز ی امپولای میزد رو شکمش

اره همونه احتمالا یادت نیست چند روز میزد؟

بعد الان بعد دوسال حالش اوکیه درد معده و این چیزا نداره؟

مبارکه.اسی چند کیلو بودی ؟ پیش کی عمل کردی؟ درن هارو دراوردن؟حالت چطوره؟من در حال تحقیق برای عمل هست ...

مرسی من ۹۰ کیلو بودم بی ام ایم ۳۹ بود پیش دکتر میر حسینی عمل کردم دیروز ساعت ۱۱ عمل کردم ۳ اینا از ریکاوری دراومدم دیشب اولین راه رفتن بعد عملم اصلا درد نداشتم صبح یکم درد داشتم شیاف زدم بقیشم تا الان طولانیه همشو بگم؟😂😂

اره همونه احتمالا یادت نیست چند روز میزد؟بعد الان بعد دوسال حالش اوکیه درد معده و این چیزا نداره؟

نه فقط بعصی وقتا پنتو پرازوله فک کنم میخوره  ، والا دقیق نه ولی فکر میکنم هر روز بود از دکترت چرا نمیپرسی؟

مرسی من ۹۰ کیلو بودم بی ام ایم ۳۹ بود پیش دکتر میر حسینی عمل کردم دیروز ساعت ۱۱ عمل کردم ۳ اینا از ر ...

منم ۹۰ هستم قدم ۱۶۰ بی ام ای ۳۶ هست.

هزینه عمل چقدره؟

من همسرم موافق نیست همش میگه نه ولی من میرم  ک انجام بدم. انشالله زودتر بهبود پیدا کنی.

و اینکه بین بای پس و اسلیو دليل انتخاب اسلیو چی بوده

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

منم ۹۰ هستم قدم ۱۶۰ بی ام ای ۳۶ هست.هزینه عمل چقدره؟من همسرم موافق نیست همش میگه نه ولی من میرم ک ا ...

هزینش نزدیک ۱۰۵ خود دکتر میشه بعد بیمارستان هم دولتی بری کمتره من خصوصی رفتم کلا شد ۱۵۰  بعد اسلیو کردم چون هم زایمان نداشتم هم سنم کم بود اسلیو بهترین گزینه بود