2777
2789
عنوان

مقاومت انسولین

45 بازدید | 9 پست

کسی میدونه علایمش چیه؟ من بعد غذا تپش قلب‌ تنگی نفس میشم یه سری میوه ها و غذاهارو که میخورم‌‌ یه حالت عجیبی میاد سراغم زیاد تشنم میشه زود گرسنم میشه مثلا امروز بیرون بودیم تا رسیدم خونه سه چهار لیوان‌ آب خوردم انقد تشنم بود یا ساعت ۱۰ شام خوردم الان گرسنمه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفانه فشار خونی هم هستم قرص میخورم دیابت هم باشه‌ میشه نور‌ علی‌ نور

استرس نگیر شاید بخاطر گرمازدگی باشه.برق و آب هم قطع میکنن .هوا هم خیلی گرمه.تا آزمایش ندی معلوم نیست

چی بگم.😐

خب الان کجاش عجیب بود؟

نه منظورم اینه بعد خوردن یه سری غذاها میوه ها یا شیرینی یه حالت عجیبی میاد سراغم انگار خون زیادی پمپاژ میشه به مغزم گلوم بینیم یه حالتی میشن که قابل توصیف‌نیست ولی خیلی عذاب آوره 

من توی بارداری هام دیابت می‌گرفتم. انسولین هم تزریق میکردم اما قندم کنترل نمیشد. مقاومت به انسولین داشتم. این که شما گفتی علایم دیابت هست نه مقاومت به انسولین 

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸
استرس نگیر شاید بخاطر گرمازدگی باشه.برق و آب هم قطع میکنن .هوا هم خیلی گرمه.تا آزمایش ندی معلوم نیست

اخه سر این موضوع فک میکردم از قلبمه کلی دکتر‌ قلب رفتم چند ساله اینجوریم‌

من توی بارداری هام دیابت می‌گرفتم. انسولین هم تزریق میکردم اما قندم کنترل نمیشد. مقاومت به انسولین د ...

اخه‌ تو نت نوشته مقاومت انسولین پیش دیابت نوع ۲ هست‌ چی بگم اخه تو‌ ژنتیکمونم نه فشار خون داریم نه قند‌ من شدم نوبر‌