2777
2789

من رفتم پیش یه دکتر که تعریفشو میکنن خلاصه ازم پاپ اسمیر و اچ پی وی گرفت گفت خوبه چرک خشک کن قویم داد خلاصه آمپول گارداسیل گفت بزن زدم حالا موقع  امشب رابطه عمیق درد می‌گرفت  شاید شچون آمیزش نداشتیم و سریع شروع کردیم هسته فردا جمعی نمیتونم برم معاینه کسی اینطوری بوده که رابطه عمیق درد بگیره

چیپس چسب چسس
اینهمه آزمایش برای جی بوده؟

دکتره فک کنم به فکر جیب مردم نیس. آزمایشات واسه اینکه بفهمه این ویروسها چیه فلان آزمایشات و نگاه کرد گفت خوبه گزارش کنار یه دارو هم ننوشت

چیپس چسب چسس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینه که زخم داشتم با وجود تمام آزمایش ها واکسن امشب موقع رابطه عمیق دردم گرفت. آیا شما وقتی رابطه وق ...

زخم رو اگ ای یو دی داری در بیار خوب میشه

پماد و قرص مترونیدازول معمولا خوب میکنه ...

موقع رابطه هم اره درد میکنه اگ زخم داشته باشی چیز بدیهی هست ...ک زخم باشه و هی دخول باشه و درد هم حتمن همراهشه 

بهتره از کاندوم استفاده کنین تا زخم عفونت نکنه 

شیاف گیاهی  فیتوواژکس مصرف کن 

تو آب نمک بشین تو حموم 

الکی پول دکتر نده 

بهداشت رو باید خیلی رعایت کنی..

ویتامین حتمن مصرف کن چون ب بازسازی سلول هات کمک میکنه

زخم رو اگ ای یو دی داری در بیار خوب میشهپماد و قرص مترونیدازول معمولا خوب میکنه ...موقع رابطه هم اره ...

اصلا بعد یه هفته رفتم جواب آزمایشات نشون بدم دیدن اصلا معاینه نکرد

چیپس چسب چسس
بخدا خستم اینایی که گفتی انجام دادی تا حالا؟؟

اره داشتم قبلا دکتر گفت برا دستگاه ک گذاشتی هست...

یه مدت دارو خوردم بعد درآوردم و باردار شدم الان دوباره گذاشتم

باید برم چکاپ ببینم زخم اینا نداره

چون موقع کار گذاشتن زخم شد برا من دفعه اولی الان میترسم باید پیگیر شم اون موقع نمیدونستم