مشاورم ازم خواسته بگردم و چند تا از خوبی هاشو بگم هر چه بیشتر فکر می کنم بیشتر خسته و ناامیدم شدم نمیدونم شایدم خوبی داشته من آلزایمر گرفتم فقط یه واحد خونه به اسمم زده شاغل بودم بیشتر از یه واحد هم کمکش بودم ریالی هم نفقه نمیده غیر از خورد و خوراک
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ولی بی انصاف نیستم حقوق من پول یه هفته هزینه هامم نیست😁
اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴) هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️ خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘 خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍 احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄 مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘
یادم داد چطور عاشق باشم... کنارم موند تا بتونم هدیه هام بچه هامو داشته باشم.... با خنده ایراداتمو تو تنهایامون گفت... توی گرما و سرما کار کرد جمع کرد تا لذتشو من ببرم... صبرو یادم داد... بها ندادن به بی ارزش ها رو یادم داد... بزرگم کرد... کنار بچه ها با احترام خطابم کرد... تولدامو همیشه یادش بود... توی روز با زنگاش حالمو خوب میکرد... موقع مریضیام دکترم میشد دارو دوا میخرید برام... قلب مچاله منو صاف کرد و از من کسی رو ساخت که عاقلترین و مهربانترین باشم
خوبی که خونه و طلا و هدیه نیست یا حتی گفتن روزانه دوست دارم خوبی یعنی اینکه با احترام با خانواده ات ...
آفرین منم همینو می خواستم کاش هیچی به اسمم نبود یکی از اینایی که نوشتی رو داشتم بارها بهم گفته ازت متنفرم چون از مادرم جدام کردی !!! بدترین حرفه فقط مستقل شدیم اونم بعد از ۱۰ سال زندگی تو یه واحد با مادررش
یادم داد چطور عاشق باشم... کنارم موند تا بتونم هدیه هام بچه هامو داشته باشم.... با خنده ایراداتمو تو ...
الهی همیشه خوشبخت و خوش باشید و سالهای سال برای هم بمونید یه دونه از اینایی که نوشتی نداشتم کلونوسکوپی داشتم قرار بود بیاد همراهم باشه نیومد کلی حرف شنیدم از کادر درمان مقصر نبودم آقا قول داده بود بیا د زمانی اومد که باید برمی گشتم خونه داشت کارای شخصی خود شو انجام میداد افسردگی به خودم و بچه هام کمترین ارمغانش بود
یادم داد چطور عاشق باشم... کنارم موند تا بتونم هدیه هام بچه هامو داشته باشم.... با خنده ایراداتمو تو ...
همیشه اولویت خانوادش مادرش و خودش بود من هیچ جای زندگیش نبودم یه بار با پولی که داده بود برا بچه ها خرید کنم یه تکه لباس براخودم خریدم خواهرم کنارم بود پولو ازم پس گرفت گفت پول ندادم برا خودت خرید کنی اون لباس هم کوچک بود برام دادم بچه هام پوشیدن پس سهم من چی؟ من چکاره این زندگی بود؟؟
همیشه اولویت خانوادش مادرش و خودش بود من هیچ جای زندگیش نبودم یه بار با پولی که داده بود برا بچه ها ...
مادرش نذاشته شما عاشقی کنید شاید ولی تو باید کم نیاری اون قلبای مچالتونو بیا بشین باز کن... من قبلا خیلی حرف میشنیدم از خانوادش غصه میخوردم سرش خالی میکردم بعد دیدم زندگیم داره تباه میشه... دیگه از کسایی ک اذیتم میکردن ب شوهرم نگفتم هی عشق دادم هی عشق دادم و عشق گرفتم
چقدر تلخه بعداز این همه سال ناراحت باشی ولی من از خدا میخوام که دلتون پراز عشق به هم دیگه بشه 😍❤️😘
خیلی تلخه ممنون از دعای خیرت مگه میشه پس این همه زخم که تو روان وروح من و بچه هامه و عفونی شده چی میشه شده درد بی درمان یه بار دوستت دارم رو نشنیدم تا دلت بخواد توهین و اهانت داشته آیا این زخم ها این همه سال ایجاد شده درمانی براش مونده؟
مادرش نذاشته شما عاشقی کنید شاید ولی تو باید کم نیاری اون قلبای مچالتونو بیا بشین باز کن... من قبلا ...
خودش از صدتا مادر شوهر و خواهر شوهر بدتر بود من هیچ وقت نتونستم در مورد خودش و زجرهایی که از دست همسرم کشیدم باهاش حرف بزنم یعنی اجازه نداد کاش اندازه خواهر شوهر مادر شوهر بود کاش